Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulcsi
tag
válasz tjb007 #64081 üzenetére
próbáltam az energiásat kikapcsolni de semmi, de remélem az asus nagyemberei mondanak valami okosat rootolni még nem rootoltam gondolom akkor húzhatnám a procit, de nehogy már csak úgy menjen
[ Szerkesztve ]
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
válasz tjb007 #64092 üzenetére
Előző romban nem volt a listán magyar. Most tettem fel egy másik romot,ebben ajánlja. Megnyomtam, hogy telepítés, kiírja hogy telepítve. De gépelés közben csak a telefonkönyben szereplő neveket ajánlja fel. Ha újra rámegyek a nyelvekre,akkor nincs telepítve, ugyanúgy kiteszi mellé a telepítés gombot. Gyakorlatilag hiába nyomom meg, csak úgy csinál,mintha telepítené de semmi nem történik.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
jhos910
senior tag
válasz tjb007 #64109 üzenetére
Hali!
Kinéztem már az általad említett tabot csak vártam a vétellel és múlt héten, 27-én (úgy emlékszem) levették a kínálatról és azóta keresem. Shopline-on meg talán extreme digitalban láttam. Az utolsó ára 70.000Ft alatt volt és az teljesen megfelelne nekem és hardverben is ilyen kategóriát keresek.
Te/vagy valaki esetleg tud-e valami helyet ahol rendelni lehet még?Köszi, üdv Jhos
-
Tarill
őstag
válasz tjb007 #64118 üzenetére
háát... 30-40 lenne a plafon :/ ha annyiból nem jönne ki akkor ink hagyom... [link] ezen a linken találtam konkrét típusokat is amiket megad a gyártó, és van köztük 30k körüli táblagép is, de azért nem olyat nem venném amin épphogy meg van a 30fps... akkor inkább kitoldom pár ezressel
LENOVO TAB 2 A7-10 7" 8GB pl
[ Szerkesztve ]
-
pulcsi
tag
válasz tjb007 #64081 üzenetére
na valami ilyesmi lett
Én
Elméletileg ebben az eszközben 1200 mhzes processzor van, de android alatt minden cpu néző program 900mhz ír ez így rendben van?
Asus
Elnézését, de mi nem adtunk meg olyan adatot a készülékről, hogy abban 1,2 Ghz-es CPU lenne.https://www.asus.com/Tablets/ASUS_ZenPad_10_Z300C/specifications/
Hol találta meg ezt az információt?
Én
Ahol vettem ott is 1200mhz írnak illetve majdnem mindenhol azt írják annyit tud, azt láttam Intel oldalán hogy up to 1200, csak akkor ne azt írják az eladói oldalakon hanem amennyire be van állítva.http://m.edigital.hu/wifi-tablet/asus-zenpad-z300c-1b047a-16gb-wifi-tablet-white-android-p492407.html
Asus
Köszönjük, hogy az ASUShoz fordult! Megpróbálunk a lehető legpontosabb válaszokkal segíteni Önnek.Ellenőrizze az órajelet terhelés alatt is. Ha változatlanul a leírtakat tapasztalja, akkor kérem hivatkozzon arra, hogy Önt félretájékoztatták és kérjen cserét egy másik típusra.
A készülék nem hibás.
Ennyi a készülék nem hibás, ezt én is tudtam csak a sok ember azt hiszi 1200as a proci de mindegy
ez nem lényeg tehát 900Mhz es ez a gép de lehet van 1ghz meg 1.1es és talán 1.2es is , ráadásul az Asus nem is írja sehol milyen van benne találja ki az eladó viccesMondjuk nekem csak filmezésre és netezésre kell arra tuti
[ Szerkesztve ]
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
HoTaZo
addikt
válasz tjb007 #64165 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget! csendes kollégának is!
A fő cél egy telefon* leváltása, de hogy ne kelljen két eszközt "cipelnie" így ez a megoldás merült fel. A romló szemek miatt kell a nagyobb képernyő, a többi pedig kényelmi szolgáltatás (zene, játék, film).
*(ezt követően jön a házastárs, internetezésre elcsent mobiljának, a játékra, néhol filmnézésre használt asztali számítógép, mp3 -as lejátszó, na meg a közös e-book olvasó)
Akkor jól értelmezem, ebben a szegmensben, jelenleg vagy 1GB RAM és 5.0-ás android vagy 2GB RAM és 4.4-es android található? -- Ez már egy kicsit saját kútfőből (zsebből) jövő kérdés.
[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
csendes
őstag
válasz tjb007 #64340 üzenetére
Inkább vezetéknélküli (baseband) chipseteket gyártanak. A nettó árbevételük 1 milliárd dollár fölött volt 2014-ben [link], ez nagyjából megfelel az AMD negyedéves árbevételének [link]. A fenti két tablet mellett a most megjelent Amoled kijelzős Samsung Z3 Tizen mobilban is Spreadtrum SoC van és néhány régebbi Lenovo okostelefonban is, és sok kínai "feature phone"-ban. A Samsung rákényszerült az olcsó megoldásokra az alsó szegmensben, de nem engedheti meg magának a garanciális költségek növekedését sem, vagyis a megbízhatóságra oda kell figyelniük.
Több kínai tablet-gyártó is ajánl Spreadtrum SoC [link] alapú termékeket.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz tjb007 #64344 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, így már nem lesz keresési szempont, ha egy gép "csak" 4.4-es androidos, ha tudom, hogy van hivatalos frissítés.
Csak azért kérdeztem rá, mert van olyan gyakorlat is, hogy nem frissítik a már eladott készüléket, hanem kiadnak egy újabbat, ahol kb. csak az oprendszer frissebb...
-
phoenix1989
őstag
válasz tjb007 #64372 üzenetére
Értem akkor most egyenlőre hanyagolom ugyse most lenne véve. egyébként nézegetem és ezt a tabot láttam már kérdezték. Annyi hogy én pont tegnap fogtam a kezemben egy Alcatel One Touch POP10 kicsit kiseb a felbontása ugyan mint az alcatelnek de nem vészes vagy igen? mert nem volt pixeles a kijelző.
-
dragonfx
veterán
válasz tjb007 #64478 üzenetére
jo de inteles játékok miatt nem nyerő.
és windowsos. ez miatt kiesik.körbenéztem az oldalon bitang jo oldal.de ez eu.s oldal?
[link] ezzel mi a gond bitan golcso vagy cska akcios azért nem tudok belekötni...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest