- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Közeljövőben úgy érzem mostmár cserélni kellesz a gyerek Lenovo P8 (Tab3 8Plus) tabletét. Nemrég szenvedtem a Lineage OS feltelepítésével, gyötrelmes kínlódással sikerült csak. Lassú már, a kijelező az egyik sarkában meg is sérült, mondjuk csak egy fél cm-es részen kb, nem zavaró. Szóval kizárólag csak ilyen mesenézős célra (később persze lehet hogy majd Netflix, Disney is játszik majd, de egyelőre még csak YoutTube) lesz, vagy max ilyen nagyon egyszerű, gyerek játékok. Kijelző legyen normális, méretben elég lenne 7-8" de látom ez már esélytelen, úgyhogy azt mondom, 10" max. Pár tizeddel nagyobb, az még ok. Másik gyereknek van egy Teclast M40Pro, aminek egyedül a hangszórójával van gondom. némelyik YT videó még a minimális, legkisebb hangerőn is idegesítően hangos! Nem tudom ez miért van. Ezen kívül amúgy nem rossz gép, bár volt amikor a Plexxel is meggyűlt a bajom vele (holott közben laptopon, másik tableten meg rendben ment). Úgyhogy ha lehet, valami ismertebb márkát vennék most: Samsung, Xiaomi/Redmi, Honor, vagy Lenovo. 100 alatt mraradnék árban lehetőleg. Legyen valami tisztességes procija (SnapDragon 680-at láttam ennyiért némelyik gépben, de nem tudom mennyire számít jónak, nem értek hozzá. Pl. Lenovo M10 Plus vagy Redmi Pad SE, bár ez utóbbi már 11"). Lehetőleg min.4GB RAM már legyen, tárhely meg 128GB, de bővíthető legyen. Kb ennyi. Ja, és elég a wifi! Azon is gondokodtam, hogy esetleg ebben az árban jobb lehet-e egy használt iPad, bár azokat meg totál nem ismerem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest