Új hozzászólás Aktív témák

• Z.É.T.

őstag

Segítsetek kérlek, létezik az alábbi paraméterekkel tablet?
    (sürgős lenne :B )

■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
    10 - 14 inch között
    ■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
    Új, vagy használt is lehet, de akkor legyen még (gyári) garanciális
    ■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés?
    Itthon, márkabolt, Telekom, Telenor, megbízható kisker, sokpozitívos PH! tag. Esetleg külföld, ha 3-4 napon belül megérkezik és rendes garit ad.
    ■ Mire szeretnéd majd leginkább használni?
    Elsősorban navigáció, nappal és éjszaka is (tehát a GPS alapfeltétel), másodsorban böngészés. Játék NEM, filmezés nem, de esetenként MindigTV GO meccsnézés becsúszhat.
    ■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum?
    Hááát... Amíg nem esett le, hogy a Xiaomi Pad 6-ban nincs GPS, 140 ezret gondoltam. Most viszont nem tudom. Legyen 200k HUF, de "kerül amibe kerül", sokáig szeretném használni. A 300k viszont már eléggé fájna.
    --
    "Ha vannak konkrét elképzeléseid"
    Fontosak:
    Jó GPS képesség!
    Jó kijelző, magas fényerővel, fényérzékelővel, de éjszaka alacsony fényerő mellett is korrekt legyen. (PWM ne legyen vészes)
    GMS legyen. (Google)
    Nem kell csúcsvas, de ne is döcögjön.
    Felváltva Waze és Google Maps lesz rajta használva online. (somogyi falvak, hol egyik, hol másik működik pontosabban)
    Plusz sokszor segítség, ha gyorsan meg tudom nézni a címet streetview-n (utcaképen).
    Tehát ez az elsődleges felhasználás.
    Bluetooth >/= 5
    SIM előny, de nem feltétel. (ha nincs SIM, akkor LTE modemmel meg tudom oldani, vagy telóról kellene osztanom a netet?)
    Szerk.: betekintési szög - nem biztos, hogy tökéletesen szembe tud lenni az egyik autóban...

A másodlagos pedig a tartalomfogyasztás otthon, laptopot még egy jódarabig nem veszek, de elegem van a Honor 20 Pro méretéből.

Képarány 4:3 és 16:9 között bármi lehet, ennél hosszúkásabb viszont NE. (láttam tabot 20:9 aránnyal is, na azt semmiképp)

Bárkitől szívesen vennék javaslatot, de elsősorban olyantól, aki használ(/t) navira 10" feletti tabletet.

(és ha átirányítanátok iPad-re, az sem gond, de elsősorban androidban gondolkodom)

Tudtok valamit javasolni?

Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák