Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Iplay 50 pro-hoz keresnék tokot. Vissza olvastam, és annyit találtam, hogy aliexpressen lehet hozzá venni. Lehet én vagyok balga, de konkrétan ehhez a tipushoz valót nem találtam. Aki rendelt már ehhez a tipushoz, megtenné, hogy küld egy linket, ami biztos hozzá való? Univerzális is megfelel, csak passzoljon hozzá. És egyben kijelző védőt is keresnék. Köszönöm!
-
-
kacsento1
senior tag
Megérkezett a 14.-én rendelt Iplay 50pro tablet. Lányom már ismerkedik vele.
A kérdésem az lenne, hogy a lehúzható fólia alatt van még egy kijelzővédő fóla is? És honnan érdemes rendelni hozzá fóliát és tokot? Próbáltam keresni, de nem sok sikerrel jártam, gondolom még túl friss. -
kacsento1
senior tag
válasz
norbuska82
üzenetére
Én 14.-e óta várom, hogy mozduljon valamerre a rendelésem.
-
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
9 éves lányomnak keresek tabletet általános felhasználásra, de mivel gyerek, ezért játszana is vele. Ami számomra elfogadható teljesítményt nyújt, az itthon 90-100e forint. Ennyit meg nem akarok kiadni. Ezért nézelődtem kínai oldalakon, és tesztek alapján az Alldocube iplay 50 vagy 50 pro tetszik teljesítményben. Ami kicsit vissza tart, az a megbízhatóság kérdése, és ha garanciális probléma van, akkor mik a lehetőségek? Olvastam az összefoglalót, de nem kaptam rá választ. Mennyire megbízhatóak ezek a tabletek? Frissítés várható erre a példányra? Legyen ez, vagy inkább egy lényegesen gyengébb, de hazai beszerzés? 60e forint a keret.
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Végül Lenovo Tab2 A10-30 lett a választás. Egy olyan kérdésem lenne, hogy bármelyik usb hub működik androidos tablettel is? Vagy csak win alatt?
-
kacsento1
senior tag
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Szüleimnek szeretnék karácsonyra egy tabot venni. Keret 40-50 között, de inkább 40 felé. Úgy gondolom legalább 2GB ram kell ma már egy tablet-be. Kicsit vissza olvasva a Lenovo Yoga Tab3-8 és az IdeaTab3 A8 amit ajánlotok. Létezik más megbízható alternatíva, vagy ezek közül válasszak inkább? Van valami nagyobb külömbség köztük, amiért érdemes azt választani? A Yoga-val talán az lenne gond, hogy nehezebb lehet tokot találni hozzá a felépítése miatt. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assassin's Creed: Valhalla
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung kuponkunyeráló
- Mini-ITX
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Lenovo TAB M11 tablet
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), mivel a 10 éves lányomé, és azért féltem a kijelzőt.
Dr.NX