Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
cidalain
üzenetére
Az egész rendszer döcög, néha későn reagál, sokára indul, indulás után is kell egy kis időt hagyni, míg egy app-ot elindítok, mert van egy kis gondolkodási idő. Úgy voltam vele, hogy nem baj, ha nem egy erőgép a tablet, mesenézésre bármi jó, ezért nem akartam többet költeni rá, de a rendszer kezelhetősége ettől függetlenül nagy hatással van nálam a user experience-re. Zavar. Pláne úgy, hogy az 5 éves Lenovo tabletünk sokkal fluidabb az Android 6-al (vagy 7, most nem is tudom mi van rajta). VLC-ben is valahogy érezhető a lassúság, az ikonok megnyomása után. Aki megbírkózik ezzel, és nem zavarja, annak OK (egyetértek az összefoglalóval, miszerint tényleg csak az ára miatt ajánlott).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX