- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Első tabletemet vettem meg, videókhoz ötleteket felvázolni/rajzolgatni szeretnék , egy s6 lite-ra esett a választás, jókat írtak róla, és tényleg egész profi az árához képest. 70k volt használtan. Samsung telefonom van reméltem hogy könnyebben kommunikál a két eszköz mint más márkákkal.Mivel még sosem használtam tabletet, lenne pár kérdésem.
Milyen appot érdemes használni rajzolgatáshoz? nekem inkább vektorosan kellene amit rajzolok, de szeretném ha azért érzékelné azt is milyen erősen nyomom, és segítene a vonalak kiegyenesítésében(AI-ban Fidelity a megnevezése). Nem baj ha fizetős, de ne előfizetős legyen.
Hozzá tudom kötni a gépemhez hogy másodlagos monitorként használjam? referencia képet/ötleteket, google doc/zene/chat appokat raknék rá, hogy ne kelljen váltogatni vágásnál, ez megoldható? A neten többnyire fizetős appokat találtam amelyeknél sokak panaszkodtak hogy nem megy. Nekem jó lenne kábeles megoldás is, ha az stabil.
A harmadik kérdésem az lenne hogy ezen létre lehet hozni több profilt, hogy ha másnak adom hogy használja akkor ne legyenen hozzáférhetőek az adataim?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest