Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
Üdv!
Ma este sikeresen pofára ejtettem a gagyi Alcatel One Touch táblámat amit kizárólag könyvolvasóként használtam mert másra gyakorlatilag nem lehet, arra viszont napi rendszerességgel. Ezt szeretném kiváltani valami nagyon költséghatékony megoldással olyan nagyon maximum 35 000 forint értékben.
Nem kell semmit sem tudjon, nem baj ha lassúcska, pdf-et, e-bookot nyisson meg és lehessen rajta lapozni, ennyi nagyjából az elvárás tőle. Nézegettem a könyvolvasókat, de azokból is ilyesmi árban vannak a normálisabbak és akkor egy tablet azért mégiscsak többet tud, még ha gyenge eresztés akkor is.
Egyelőre a Lenovo Tab M7-el szemezek, de ebben az árkategóriában van egy rahedli számomra tök ismeretlen márka, gondoltam rákérdek hátha itt van tapasztalatotok valamelyikkel ami esetleg még olcsóbb de azért vállalható. Tudtok ajánlani valami mást esetleg ami bevált?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX