Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rtitusz

őstag

Sziasztok!

Tabletet keresek, mely kiváltja otthon a laptopot a hétköznapi dolgokban. A mostani laptop már nagyon lassú, az erős asztali gépet meg nem mindig kapcsolná be az ember, ha kicsit ezt-azt megnézne.

Leginkább böngészés, netflix/hbo/youtube, google docs. Játék maximum a szókereső, vagy hasonlóan "hardverigényes" app.
    A lényeg, hogy nagyobb kijelző mint a telefon, hogy kényelmes legyen. 10" körül nézelődtem.
    Eléggé elkeserítő a helyzet; árak az egekben, hardver a béka segge alatt. Olyan tableteket adnak 100-120 körül ami hardverért 6-7 éve fizettem annyit telefonban (OnePlus One 3GB RAM, 64GB ROM, SD801 soc). Néztem a Galax Tab A7-et, meg a Galax Tab S7 FE-t. Az A7 nagyon gyengének tűnik ahhoz, hogy 5-6 évig elketyegjen nagyobb akadozás nélkül, az FE meg még mindig nem tűnik annyival erősebbnek, mint amennyivel drágább. 300-ért nem fogok tabletet venni. Komolyan elgondolkoztam egy 9-es iPaden is már, pedig gyűlölöm az iOS-t, de 130 körül eléggé csábító...

Értem én, hogy chiphiány van, de az az érzésem, hogy drágábban lehet kapni rosszabbat hardverben, mint pár éve. :W

Új hozzászólás Aktív témák