- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
ratobi #86297 üzenetére
Ha lehet hinni a keresőnek, akkor pl. te használtad.
Én nem ajánlanám senkinek jó szívvel a SC9863A SoC-osgőzgépeket.
50-ért van Teclast M40 vagy Alldocube iPlay 30 Pro, ha már Banggoodról akar valaki rendelni. -
bl4ze
veterán
válasz
ratobi #84414 üzenetére
+1 a Banggood-ra. Nekem az utóbbi 4 évben amióta náluk vásárolok mindenben csak pozitív : ha gond volt akkor 1-2 egyeztetés után cseréltek, refund - bármi. Ali-s vásárlással szívtam meg, egyértelműen hibás cuccnál eladó javára döntöttek. Az Ali-s M40 akció pedig lejárt már.
VISZONT tegnap óta van EU Raktárból Cseh (CZ) akciós Teclast M40 !!! Én onnan venném:
[link] Kupon: BGbee7da ÉRVÉNYES! -
M.Ildiko
tag
válasz
ratobi #84256 üzenetére
Miért is?
Amikor kerestem, nem mélyedtem el a chipek és belső felépítés rejtelmeiben, mert ennyire nem értek hozzá, azért egy kicsit igen. Nem láttam alapvetően más különbséget, mint a sim-slot, bár bizonyára lehetett. Amire felhasználni akarom, annál mindegy, mert újságot olvasni, vásárláshoz infót gyűjteni, tv-got, vagy más csatornán műsort nézni megfelel. Az már csak hab volt a tortán, hogy ismeri és jól használja a digis simkártyámat, tudja a volte-vowifit (ki is próbáltam, valóban megy), és ugyan csak kihangosítva, de normálisan lehet telefonálni is. Ilyen módon hangos kommunikációra is jó lesz. Ja és van magyar támogatás, pedig nem jelzik a leírásnál. Nem tökéletes, van néhány angolul megjelenő menüpont.
Minden nap használom, hiszen ezért vettem. Tokot itthonról szereztem be hozzá. Egy kicsit nehéz, ha kézben kell tartani, nem tudom letámasztani valahova, de kézreáll.
Úgy szinkronizálta le a telefonomat, hogy minden azon levő programot is átpakolt, ezek közül van amit frissíteni kellett, van amit újra kellett telepíteni, és volt ami ment csont nélkül. -
Luissimo
veterán
válasz
ratobi #83041 üzenetére
Köszi
Hozzálehet jutni áfa, béfa és nav mentesenvalahogy?
Fiamnak venném ajándékba.
Ha nemteccik neki, akkor a nejemnek.
Ha nekisem, akkor nekem a kocsiba
Az M5-re jobban vigyázokNa, igen, a Harman-Kardon 4 hangszórós megoldás csudajól szól, ez tényálladék😃
@Soma,
és mennyitengedszanemfeléből?😃
-
Josi
aktív tag
válasz
ratobi #82884 üzenetére
Pontosan, Te jól látod.
A kérdéses aliexpresses cucc, csak kinai raktárból szállítható, sem francia, se spanyol nem választható ott.
Cidalai, Zebede:
Egyébként tisztában vagyok a szállításokkal. Nem ma kezdtem .
És hiába van odaírva, hogy vámmentes, meg EU raktár, ha onnan nem is lehet rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Dark Souls sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- PayPal
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest