- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peugeot308 #86847 üzenetére
Az mtk p60-as platform bejáratottab hw-t, fejlesztői támogatást jelent elvileg , de sok múlik a tablet készítőin , hogy a lehetőséggel, eszközökkel miként is élnek . Egy biztos , hogy nem annyira egzotikus hw-ről van szó , mint az unisoc t618 .
-
ratobi
senior tag
válasz
Peugeot308 #86841 üzenetére
Én emiatt elengedtem. Engem zavart, hogy nem az igazi.
-
_csocso_
senior tag
válasz
Peugeot308 #86841 üzenetére
Szia! Én ilyet használok, böngészés, youtube, face, egyéb procit nem terhelő alkalmazások, teljesen jó, másra nem használom. Sok RAM, sok tárhely, FHD, elég jó proci. Mikrofon nem tökéletes, igaz kaptam firmware patch-et a gyártótól, valamivel jobb. Viszont írtak olyat akinek simán megadta magát az eszköz pár hónapon belül. Nálam teszi a dolgát egyelőre.
-
ratobi
senior tag
válasz
Peugeot308 #86838 üzenetére
Én szívtam az M40-el, nem az igazi volt a mikrofonja.. Nem tudom azóta lett-e javítva. Nem igazán volt jó az online-on..
-
válasz
Peugeot308 #86834 üzenetére
Elvileg a SOC elég erős darab , ha jól van optimalizálva és hardverre faragva a rendszer akkor a fenti kívánalmakat gond nélkül kiszolgálja majd . Ehhez árban közel , hazai vagy eu forrásból a lenovo égisze alatt kiadott m10fhd+ van , egy kicsit gyengébb vassal .
Ha jól dolgoztak kínában a kis vágott szeműek , akkor nem lesz gond a tablettel . -
Beni2360
félisten
válasz
Hát linkelt Tab semmire sem jó még látni sem lehet.
Rossz a link.
Linkelés win gépről -
RedCactus
senior tag
válasz
Nem jó a link... Ha esetleg nem tetted volna, érdemes elolvasni az összefoglalót ahol sok ajánlott tablet van felsorolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest