- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
NightLord #94924 üzenetére
Nekem is reklámos de megszoktam,illetve van egy régebbi szürke letöltésű amit a droidos gépeimre rakom és minden ok!
Ha tetszik vkinek akkor megveszi a teljeset,nem egy ökör összeg...
Nálam NFS megosztások vannak,mindent tökéletesen tudok kezelni vele.Sztem hasonlóak ezek a file kezelők,kinek mi jön be belőle...
-
-
-
ÖregMackó
tag
válasz
NightLord #91384 üzenetére
Szia... Az túlzás azt mondani, hogy flashelgetek, inkább csak játszom a gondolattal.... Az zavar (többek közt) hogy miután betöltöttem a firmwaret a spflashtool-ba, meg lehet jeleniteni a oszlopok közül a memória célcímet és a hosszt, na most a flashtoolban célcímként a 0x0 jelenik meg, nem a rendes userdata partició xml-ben rögzített cime. Lehet, hogy ez normális, de irtam az alldocube supportnak, aki onnan válaszolt azt se tudta, hogy jelenik meg a címadat, csak azt mutatta, hogy nála nem szerepel cím, (mivel nem lett megjelenitve az az oszlop). Azt irták, mindent jelöljek be és inditsam el a letöltést minden olyan lesz ahogy lennie kell. Abban biztam, valaki már tett fel komplett letöltött firmwaret és tudja már működik-e a dolog. Ez tűnik a legegyszerűbbnek, letölteni az új firmwaret és flashelni egyet. Két hetenként tesznek ki újat nagyon piszkálja a csőröm, vajon miket módosítanak rajta. Ez amivel vettem (0324) nagyon kezdetleges, sok minden nem is működik jól, 1-1,5 óránként ujra kell inditani, hogy a fb. videok elinduljanak, mert egyszercsak elkezd homokórázni és onnantól nem játszik le videokat. Ugyanakkor youtube netflix streamek meg mennek... na mindegy még kicsit hergelem magam aztán rá fogom ereszteni az biztos...
-
-
kopi72
aktív tag
válasz
NightLord #90880 üzenetére
Marmint streaminget.. filmeket tudsz nezni a native felbontason.
Amugy azt olvastam a widewine L1 es L3-rol, h az SD-t nagyon szepen jeleniti meg, 0.3 meterrol nincs nagy kulonbseg.Amugy most jott meg par oraja, de csak este lesz idom foglalkozni vele, vagy holnap.. A kijelzojere leszek kivancsi, mert tobben panaszkodtak ra..
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
NightLord #1828 üzenetére
Ez ebben a formában hülyeség. Ez esetben nagyjából akkor sem kellene különbséget éreznem, ha a wifi kiváló jelerőssége van, illetve gyenge. Mégis van. Függetlenül attól, hogy most nem 3G-ről beszélek.
Ha a renderelési sebesség volna kevés, akkor wifi és 3G sebessége között nem nagyon szabadna különbségnek lennie az oldalbetöltés szempontjából. -
lumpen_stex
aktív tag
válasz
NightLord #1355 üzenetére
erdekelne a tapasztalat, mert igéretesnek tünik, főleg azért mert normál vga felbontást tud. az a kérdes napos időben mit mutat, mert amiket én néztem olvashatatlanok már a nyári félárnyékban is.
a buborékos dologról azért nem hallottál, mert kb minden tablet-ben a kijelző és a tapi egy alkatrész, nem lehet szétszedni. az a megoldást amit felhoztál annyira gagyi, hogy még kinaiban is ritka. valami digi képkeret kijelző lehet +touch és ezzel megspóroltak kemény 2000ft-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest