- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
#68216320 #84499 üzenetére
Igen, S8 -tól van DeX. Tab S6 topik
-
tibor2010
tag
válasz
badrian250 #84490 üzenetére
A 10-es Android problémás ezen a tableten, a Lenovo rendesen elszúrta. Néhány régióra már jött ki frissítés, meg kell várni. Utána egy gyári reset ajánlott. Van magyar támogatás, írni kell nekik: [link]
-
Somatom
veterán
válasz
#68216320 #84495 üzenetére
Én sem vagyok az a mindenhova beregisztrálós, de nemrég rákényszerültem a SmartThings -re és sztem nagy királyság.
Arra tippelek, hogy a Rush -nak képernyőkorlátja lehet. Nekem telón megjelenik. Nem tudom, hogy DeX -képes-e a telód. Elvileg a tab tud a teló DeX -e lenni. Tehát, a telón futtatod a Rush -t, de a tabon kezeled. Persze, ez csak elmélet, tab híjján nem tudom kipróbálni. De, a tabod topikjában biztosan tudnak segíteni. -
törölt tag
válasz
Somatom #84494 üzenetére
Igen, samsung telefonom van, azon eddig próbáltam kerülni a samsung account használatát, de be fogom állítani és kezelem tabletről a hívásokat. Egy dolog lepett meg, hogy a samsung health app nem kompatibilis a tabbal és ezért fel sem tudom telepíteni.
Kerestem a samsung store-ban az adobe premier rush-ot, de azt sem találom, hogy felrakjam. Pedig elméletileg alkalmas lenne a futtatására a hardver. Mindegy, maga a hardver nagyon rendben van még 2021-ben is. -
törölt tag
válasz
Somatom #84477 üzenetére
Köszi a tippet. Tegnap megvettem az S6-ot és eddig nagyon jónak tűnik. Bár nem a legújabb széria, mégis a sebessége nagyon kellemes, a kijelzője nagyon szép. Szerintem megfelelő lesz az igényeimnek. Ugyan nem LTE verziós lett, de telefon a legtöbbször amúgy is nálam van, majd azt hotspot módba rakva használom a mobilnetet. Ez esetek 90%-ában amúgy is wifi használat lesz.
Bekapcsolás után végigjátszottam a frissítéseket, android 9 -> 10 váltást is, a legvégén, pedig csináltam egy factory reset-et. Így már a frissített 10-et kezdtem csak "belakni".
Figyelve a ram használatot a rengeteg megnyitva hagyott appom mellet, jó ötlet volt a 8GB/256GB verzió. Legalább nem kell a régi appokat sem kilőnie a rendszernek.
Szóval, úgy gondolom jó döntést hoztam a vásárláskor.
(Mondjuk valami francia import lehet, mert francia nyelvű a doboz és xef a software is rajta) -
WinZol
aktív tag
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Múlt hétvégén vettem egy tabletet (Lenovo M10 Plus MediaTek P22T 1920x1200 FHD 4GB RAM 64GB) és segítséget szeretnék kérni:
Gyárilag 10es droid volt rajt szeptemberi bizt csomaggal, nem is frissült azóta sem, build szám: TB-X606F_S300007_200923_BMP
Egy gondom van a tabbal: lassú. Facebook, instagram görgetésénél néha megakad, de pl 9gag minden egyes posztnál megakad, kommentszekciónál is szaggat rendesen. A saját app is, de simán a weboldal is.
Ezekre nincs valami megoldás? Csak netes és ebookos olvasásra vettem, játékok nem érdekelnek, de szerintem ez elvárható lenne, hogy működjön. Samsung a7-el ezek simán mennek gördülékenyen, ma rápróbáltam a médiábanElőre is köszi!
-
tamás86
tag
Probálgatom a teclast m40 et és rájöttem hogy a wifivel lehet valami.De pld ha áttálitom powersave modra es ugy kapcsolok wifit megszünik a Sleep of death jelenseg.És igazabol igy se lassul be antutu 205000 pontot ad power save modban.Akkor is megszunki ajelenség ha nincs wifi bekapcsolva.Nem tudom hogy vitát inditsak e aliexpresszen.
-
törölt tag
Köszi. Uppsz, elfelejtettem írni, hogy lte verziós tabletet szeretnék, hogy mobilnettel tudjak dolgozni, ha szükséges.
Somatom: nincs listaáron náluk és feltöltős kártyával sem adják, ha jól látom.
Ha esetleg elengedem az amoled vonalat, akkor milyen tablet lenne ajánlott?
Vagyis maradna a gyors cpu, min. 10col, lte, 6GB ram, max. 200k ár.
Lenovo tabletekben tetszik, hogy nagyon a gyári Android-ra építenek, szinte teljesen ugyanolyan. -
Dr.NX
Topikgazda
-
Somatom
veterán
válasz
#68216320 #84482 üzenetére
Nem tudom. Sztem kell legyen listaár. Max kell hozzá vmi kártyás "előfizu", amit eldobsz. Én egy S7 -et akartam a meglévő csomagomra, de nem jutottam velük zöld ágra. Mindenáron részletezni akarták, aminek a vége qvadrága lett volna. Mondtam, hogy itt van egyben a lóvé, mondjanak egy jó árat, amiért aláírok két évet. Mondtak, én meg távoztam.
-
batai15
félisten
válasz
baal-amiga #84476 üzenetére
Na jó de nekem 45perc wild rift volt mindössze ,nem egész 3 óra sottal, és 38%on tettem fel töltőre.
Érdekes készenléti módban meg bezzeg alig merül. -
-
Dan-szan
senior tag
Megoldódott a play gond. Töröltem a kis tulajdonos regisztrációját és az enyémmel jelentkeztem be. Létezhet, hogy kiskorú és azért nem ment egészében csak részlegesen? Nem tudok mire gondolni, csak tipp.
-
Dan-szan
senior tag
Új infók a Lenovo tab ügyében.
Az Emagról lett rendelve, létezhet, hogy mint a kínai telóknál nincs play támogatás? Bocs ha nagy hülyeséget írok. De úgy rémlik anno volt ilyen tünet, hogy az ikonra megyek semmit nem mutat, ha a neten keresztül próbálom akkor azt írja : nincs internetkapcsolat....
Szabadkezet kaptam, mehet FR is , de elb@szni nem szeretném.
Ezek után tudtok valamit mondani amin elindulhatok? -
törölt tag
Sziasztok.
Életem első android tabletjét szeretném megvásárolni, de nem tudom mi lenne a megfelelő típus. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Néhány paramétert megosztanék, amit elképzeltem. Lehet nem megfelelőek az elképzeléseim, akkor köszönettel fogadnám részetekről a plusz infokat, korrekciókat.- kijelző méret: 10+ col, minél nagyobb (ehhez igazodva minimum fullhd felbontással)
- kijelző típus: Amoled (telefonokon megszoktam, lcd zavaró számomra)
- beszerzés: kizárólag új, magyar kereskedő, magyar garancia
- használat: napi ügyek intézése (doksik olvasása, netezés, office dolgok, felhő alapú programozás, stb), filmnézés, zenehallgatás, néha játék (ha bírja akár 3D játék)
- összeg: 0-200k
Szeretném ha min. 6GB RAM lenne benne és lehetőség szerint gyors legyen. Érzékeny vagyok használat közben a sebességre, emiatt szoktam telefonból is lehetőség szerint közép-felső kategóriásakat vásárolni. Jó volna ha Android 10 futna rajta és várhatóan kapna még 11-et is később. Ezek alapján van valami elérhető típus ami belefér ebbe az összegbe? Tudnátok ajánlani típust?
Köszönöm.
-
maestro87
őstag
Olyan app-ot nem tudtok ami mély alvásba küldené a tabletet? Van egy Teclast M89 Pro tabletem de pár nap alatt képes 0%-ra merülni használaton kívül is, mert valami mindig felébreszti. Vagy kellene rá egy másik ROM, de én nem találtam hozzá.
-
cidalain
veterán
válasz
WinZol #84460 üzenetére
A kapacitív toll minden érintőkijelzővel megy. Van a sima bumszlivégű passzív 300 forintos, és van vékonyhegyű aktív akkus 30 dollárért. A kettő közt minden is van.
Ez nem nyomásérzékeny csak az ujjadat helyettesíted egy cerkával. Szvsz semmi értelme, írni nem lehet vele szépen, böködni meg minek, mert ott a kezünk. Ha érdekel próbáld ki a pár száz forintos passzív bumszlit, aztán meglátod érdemes e továbblépni. -
RedCactus
senior tag
válasz
Dan-szan #84467 üzenetére
Én csak pár dologra tudok gondolni. Egyik, hogy nincs hely a táblagépen (16GB/1GB van összesen?) A telepíteni kívánt app-ok nem támogatják az 1024x600-as felbontást. Másik, hogy az idő nincs szinkronizálva/más régió van beállítva, nem a magyar. Esetleg még a Play Áruház gyorsítótárának törlése. De ezek csak tippek...
-
batai15
félisten
Teclast m40el kapcsolatban eddig az akkutol nem dobom el az agyam 63% jelenleg 104p sottal .
Amúgy tetszik minden szempontból. -
SunyaMacs
aktív tag
válasz
Dan-szan #84456 üzenetére
USB debugging + ADB logcat-tel talán ki lehetne nyomozni, hogy mi a pontos baja, de az eléggé mélyvíz terület*. Factory reset után sem megy a letöltés?
*Én pl. így nyomoztam ki, hogy x86-os architektúrán virtuális gépből miért nem tudtam letölteni egy bizonyos appot, persze csak tesztelési céllal... -
tamás86
tag
Sziasztok.Tesztelgettem az M40-et nem a töltés a gond.Sleep of Death jelenséget produkálja találtam rá egy appot SoD killer ezzel megszunt a hiba.Azert ez nem olyan jó.Remélem jön majd hozzá update és változik ez a dolog.
-
WinZol
aktív tag
Hali!
Samsung Galaxy Tab T-800-hoz lehet / érdems kapacitív tollat csatlakoztatni?
Ha igen milyet ajánlotok?
Köszi
WinZol
-
cidalain
veterán
válasz
Dan-szan #84456 üzenetére
Egy bizonyos appot nem talál meg, vagy semmilyen app nem található a play áruházban neki? A saját alkalmazások pl látszódnak e, azokat frissíteni tudja e?
#84452 tamás86
Saját madzagjával töltötted? Asszony telója tud olyat, ha egy bizonyos madzaggal töltjük itthon akkor töltés közben nem megy/megbolondul az érintés a képernyőn (nem érzékel, vagy több centivel arrébb érzékel), amúgy semmi baja. Más kábellel töltve sincs semmi anomália. -
Dan-szan
senior tag
Sziasztok.
Kollégámnak próbálnék segíteni. Adott egy Lenovo TB-7305F tablet és a Google playről nem tud letölteni. Nincs találat a következőre - választ kapja.
Gyorsítótár és egyéb törlés megvolt, de a probléma megmaradt.
Merre tovább? -
batai15
félisten
Nekem is meg érkezett a teclast m40.
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
Van egy betört kijelzőjű, de működő, csak az érintést nem érzékeli CHUWI HiPad LTE tablet.
Ezt hol lehetne itthon javíttatni?
Van erre valahol valami szervíz?Thx!
-
tamás86
tag
Nem tudom mi volt ez nem tudom reprodukálni.Azt olvastam más Teclast tabnál a bekapcsolva töltés okozott ilyet.Most úgy töltötem hogy kikapcsoltam és 100 %nal vettem le.Azota semmi gond.Telepitettem újra a League of legends mint tegnap annál se jött elő.
-
tamás86
tag
Sziasztok.Megérkezett a Teclast M40 Aliexpress lengyel raktárról.Nem vagyok felhötlenül boldog vele.Teljesítmény jo minden a vártaknak megfelelő.De olyat csinál hogy töltön volt bekapcsolva kb 1óra múlva ránéztem hogy áll ,erre semmi reakció hosszan nyomva bekapcsolo gombot bekapcsolt utánna semmi gond következő league of legends telepités lemegy elinditom de még kb 600mb letölt,félreraktam pár perc múlva nézem ugyan ugy reagált mint töltésnél.Nem tudom mi lehet.Amugy játszottam vele pubg call of duty Gta Sa éssemmi gond.Steam linkel is játszottam semmi gond.Még probálgatom hogy mi lehet ez a lefagyás.
-
Sziasztok!
Tabletet keresek 65 éves apámnak. Túlnyomó részt hírek, videók...
Amit szeretnék:Fhd, illetve 10col
Ár: kb 65e FtKöszönöm
-
Totya_77
csendes tag
Sziasztok
BG-nál, mondjuk ha hétfőn rendelek egy Teclast M40-et cseh raktárból, az mennyi idő alatt érkezik meg?
Köszi. -
cidalain
veterán
poén?
-
batai15
félisten
Tanítalak , használtan .
13 colos core i5 8gb rammal 500 gigás vinyoval.Hp820g1 tudok jelenleg ennyiért .
Asszonynak 5 éve megy ami anno 40be vettem ,jó 6950p és mai napig alkalmas netezés videónézésre
Attól hogy esetleg nem néztek szét,lehet kapni ennyiért simán , kedves SOMATOM meg lehetne némileg szofisztikáltabb.
Nyilván nem zsír ujjak ,de amit kapni 100ert újonnan attól jobb . -
Nogren
csendes tag
Sziasztok,
Tablet beszerzése okán kérnék tanácsot, az édesanyámnak venném (60+ év).
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb? 10es jó lesz szerintem
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? elsősorban új, kivéve ha újonnan nem kapható már
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? Hazai garancia miatt preferálom, de külföld is beleférhet
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? főként netezés, videók nézése, nem nagy igényű játékok (sudoku, puzzle stb)
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? 60-80 000 HUF
Magunknak nemrég beszereztünk egy iPAD 8 (2020)at de szerintem ez értelmetlenül erős lenne, így nem dobnék ki rá 120k-t. Viszont a kijelző nagysága, érzékenysége, felbontása egész jó és ez fontos lenne az ajánlott modellnél.
Van olyan tabi ami nagyon jó kijelző, közepes konfig?Előre is köszi az ajánlásokat
(az is lehet h régebbi iPad-et javaoltok, de mardnék az Androidos vonalon ha lehet) -
batai15
félisten
Ok köszi ,meg rendeltem a készüléket ,M40re esett a választás.
-
batai15
félisten
Sajnos nem tudok belépni a paypal fiókomba mert nem jó már a telefon számom már, simán ha bankkártyát hozzá adom az para ?
-
Carvus
senior tag
válasz
shelbygt #84421 üzenetére
Hmm, karácsony előtt még volt, akkor ezek szerint azóta levették.
bl4ze: Mákos, amúgy jó pár éve rendelek én is, és eddig nekem is mindig megjött, ez volt az első, hogy nem. Ettől függetlenül, akinek nem azonnal kell és belefér a rizikó, az nyugodtan bevállalhatja, pénzt is pár hét türelmi idő után szó nélkül vissza adták. Én azért kicsit szkeptikus vagyok vele, ezért is írtam az árnyoldalát.
-
baal-amiga
senior tag
Ismét kapható az Alldocube X MT8176 verzió bg-n, ha valakinek érdekes lehet.
-
batai15
félisten
Közben le szűkítettem az i30playre és m40re.
M40 unisocja számomra ismeretlen .
Mit lehet róla tudni ?
,Ahogy néztem számokban erősebb az M40, minőségre és kapja az updateket is az aldocube jobb legalábbis Reddit szerint . -
Carvus
senior tag
Nekem sajnos Bangoodos CZ raktárból nem jött meg a Teclast tablet, feuchti elosztóban lenyúlták, ahogy olvastam elég gyakori az ilyen arra felé. Refund lett a vége, de igyis közel 2 hónapig ültek a pénzemen. Én nem ajánlom senkinek a cseh raktárt, spanyol raktárból viszont gond nélkül megjött.
-
bl4ze
veterán
válasz
RedCactus #84411 üzenetére
Igen, sajnos tegnap lejárt. Viszont BG-n van CZ raktárból akció, kuponnal.
pgemil : lásd előző posztom, lejárt az Alis EU kupon, Banggood viszont akciózza Cseh raktárból. Link és Kupon posztolva !
motoflug : Jó minőségűek. Van itthon családban Teclast tablet ami 4 éves ! Bátran vegyél tőlük.
-
bl4ze
veterán
válasz
ratobi #84414 üzenetére
+1 a Banggood-ra. Nekem az utóbbi 4 évben amióta náluk vásárolok mindenben csak pozitív : ha gond volt akkor 1-2 egyeztetés után cseréltek, refund - bármi. Ali-s vásárlással szívtam meg, egyértelműen hibás cuccnál eladó javára döntöttek. Az Ali-s M40 akció pedig lejárt már.
VISZONT tegnap óta van EU Raktárból Cseh (CZ) akciós Teclast M40 !!! Én onnan venném:
[link] Kupon: BGbee7da ÉRVÉNYES! -
motoflug
őstag
Ha esetleg garis probléma akad a Teclast tablettel, akkor mit tudok tenni? Nagyon gondolkozom, hogy berendeljem.
-
batai15
félisten
Két típus a szimpatikus :teclast M40 ,valamint aldocube i30play. Melyik inkább a kettő közül? Illetőleg nem vagyok othol a gearbest rendelésben , mi lenne a menete hogy euból érkezzen ?
-
tamás86
tag
Jogos😁
-
tamás86
tag
Basszus nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Opera böngésző
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged