Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Köszi a válaszokat! Igen, garis bőven, 1 hetes a készülék kb - vagyis azóta van nálam, azóta használom.
Furcsa, hogy a sípolás is a fényerősséghez kötődik, és azon belül is főleg az alacsony fényerősséghez. És ez a villódzás szintén.
Ami még feltűnt, hogy néha a Youtube videókat úgy kezdi el lejátszani, hogy a hang megy a kép meg lemarad, aztán behozza magát a kép, aztán megint lemarad. Ilyenkor újra el kell indítsam az adott videót, hogy ez megszűnjön.
Nagyjából az általam használt 10 appot tettem fel. Játék egyáltalán nem is ment rajta, tehát nincs terhelve sem.
Nagy kedvem nincs visszavinni, mert Murphy törvénye, hogy ott majd a nagy zajban nem fogják hallani a sipolást és a fényerő sem fogja "produkálni" magát. De ugyanakkor meg magától gondolom nem fog megjavulni - a gyári beállítást megpróbálom, köszi a tippet!
Ebben a 8-as kateriában nem találtam ár-érték arányban jobbat ennél, így szerintem becserélném ugyanerre. Csak félek tőle, hogy beveszik, eltelik majd pár hét, mire jön eredmény, hogy mi a gond vele, javítják, stb. Megint nem lesz táblagépem hetekig - ahogy a Medion készülékkel is jártam

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 10
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Videós, mozgóképes topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX