-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Lehet találtam valamit a fényerő villódzás témájában. Elképzelhető, hogy az Android lenne az oka? Ebben a forumban "dimmelésként" emlegetik ezt a hibát, és csak egyes Android verzióknál érezhető, Lenovo táblagépeknél.
[link] -
RoSSo3
senior tag
Köszi a válaszokat! Igen, garis bőven, 1 hetes a készülék kb - vagyis azóta van nálam, azóta használom.
Furcsa, hogy a sípolás is a fényerősséghez kötődik, és azon belül is főleg az alacsony fényerősséghez. És ez a villódzás szintén.
Ami még feltűnt, hogy néha a Youtube videókat úgy kezdi el lejátszani, hogy a hang megy a kép meg lemarad, aztán behozza magát a kép, aztán megint lemarad. Ilyenkor újra el kell indítsam az adott videót, hogy ez megszűnjön.
Nagyjából az általam használt 10 appot tettem fel. Játék egyáltalán nem is ment rajta, tehát nincs terhelve sem.
Nagy kedvem nincs visszavinni, mert Murphy törvénye, hogy ott majd a nagy zajban nem fogják hallani a sipolást és a fényerő sem fogja "produkálni" magát. De ugyanakkor meg magától gondolom nem fog megjavulni - a gyári beállítást megpróbálom, köszi a tippet!
Ebben a 8-as kateriában nem találtam ár-érték arányban jobbat ennél, így szerintem becserélném ugyanerre. Csak félek tőle, hogy beveszik, eltelik majd pár hét, mire jön eredmény, hogy mi a gond vele, javítják, stb. Megint nem lesz táblagépem hetekig - ahogy a Medion készülékkel is jártam
-
RoSSo3
senior tag
válasz cidalain #82413 üzenetére
köszi a választ!
ezt gyanítottam én is, de az akkumulátor beállításoknál minden energiagazdálkodási opciónál ki van véve a pipa. most teljesen feltöltöm, megnézem, hogy úgy hogy viselkedik.a legfontosabb az lenne, hogy kiderüljön, hogy ez szoftveres vagy hardveres jelenség? kb. 1 hete használom, nem sok app van fent rajta, és alap android, nincs semmi extra ROM vagy mod, vagy launcher vagy semmi ilyesmi.
-
RoSSo3
senior tag
Megpróbálkoztam egy videókészítéssel: amit láttok, azt nem a felvételt készítő telefon produkálja, hanem a táblagép. 1-2 másodpercenként úgy gondolja, állít a fényerőn. Talán valamennyire látszik, bár nehéz levideózni. Ez minimális fényerőn van most videózva.
Ez hiba lenne, vagy valami funkció, amit ki tudok kapcsolni valahol? Itt a videó: [link]Szerk: ez lenne a készülék, Media Marktból: [link]
[ Szerkesztve ]
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Abban kérnék még segítséget, hogy mi okozhatja azt, hogy alacsony fényerő szinten, amikor betölt egy-egy képernyő, akkor fokozatosan, 1-2 másodpercenként a fényerő magtól állítódik. Nem tudom jobban leírni a jelenséget.
Az adaptív fényerő (automatikus) funkció KI van kapcsolva, tehát nem idomul, és egyébként is benti körülmények között produkálja ezt a dolgot.
Tehát pl. rányomok a Chrome-ra, betölt a Google, ahol sok a fehér rész és kb. 5 másodpercen keresztül mintha villogna a képernyő, "beállítja" a megfelelő fényerőt, 1-2 másodpercenként változtatva. Aztán kb a 3. ilyen állításnál beáll. Viszont ez nekem iszonyat zavaró.
Lenovo M8. -
RoSSo3
senior tag
válasz cidalain #82370 üzenetére
Én is ettől félek - személyesen vettem át a Media-ban, így viszonylag könnyen vissza tudom vinni. Gondolom szervizbe küldik, 5 nap után már nincs csere.
Jajj, pont azért vettem új táblagépet, mert a MEDION-om tönkre ment és 2,5 hónap herce-hurca után meguntam, hogy nem tudják megjavítani. És akkor most belefutok egy ilyen hibába?
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok! Vásároltam egy Lenovo Tab M8-ast. Azt vettem észre pár nap használat után, hogy a fényerő bizonyos szintjénél sípoló hangot ad a táblagép. Halkan, és ahogy mozgatom a fényerő sávját, úgy változik. Úgy mondanám, 25 és 40 százalék között hallható legerősebben a hang. Pont itt szoktam leggyakrabban használni.
Vigyem vissza, vagy mitől lehet ez? Köszi előre is a segítséget! -
RoSSo3
senior tag
válasz tjb007 #63518 üzenetére
Köszi a választ! Nem is konkrétan erre a típusra gondoltam, a fórumon már végigrágtam magam, de sajnos már nem túl aktívak a tagok.
Szóval akkor ha neten keresek egy custom ROM-ot, azt feltehetem rá? Vagy hogy van ez, külön meg van szabva, hogy ez pl csak ASUS-ra, vagy az csak Samsung-ra tehető fel? Nincs ilyen "áltlaános" Android?
Köszönöm
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Egy rövid kérdésem lenne: van egy kb. 2 éves Concorde Tab PLAY készülékem, melyen Android 4.2.2 fut. Viszont valami nem okés, mert nagyon lassú, rengeteg a szaggatás. Azon gondolkodom, lehet-e erre a készülékre bármilyen más, esetleg frissebb Androidot tenni? Vagy csak rosszabb lenne a helyzet?
Vagy esetleg ugyan ez a verzió, de kevesebb "szeméttel" elérhető valahol? (magyarul)
Köszi!
-
-
RoSSo3
senior tag
válasz laszlohu #30769 üzenetére
köszi a választ!
igazából a ConCorde Play és a Prestigio 8' Peo Duo között vacilálok, és egyedül a Wifi, ami visszatart az előbbitől. Idehaza Linksys 2 antennás routerem van, de ha nem működne itthon a net, akkor gyakorlatilag dobhatnám is ki, mert erre kellene főleg. Viszont a Prestigio-t meg a képernyő miatt "szidják" - szóval most el kellene döntenem, hogy melyik legyen. A Play szimpatikus lenne, de a Wifi... á, nem tudomMindenképp az e-digitalban szeretném megvenni, mert közel van, és ha bármi gond van, csak besétálok és cserélik, nem kell postázni, meg ilyesmi.
-
RoSSo3
senior tag
válasz RoSSo3 #30760 üzenetére
Akkor bemásolom a specifikációkat, hátha úg valaki tudna válaszolni, mert eddig sajnos nem sok kommentet kaptam...
Főbb jellemzők:
Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer, amely frissíthető az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerre
Nagyobb teljesítmény, akár 1,5GHz Dual Core processzor
ARM Cortex A9 architektúra és 1GB rendszermemória
Tökéletes képernyőméret: 8" = 20,3cm, kapacitív multi-touch érintőkijelző
Nagy sebességű vezeték nélküli csatlakozás: 802.11 b/g/n
Számos előre telepített hasznos alkalmazás
Első kamera
Mindig naprakész rendszer: Over-the-air (OTA) automatikus frissítés
Még több tárhely, 8GB belső flash memória
Akár FullHD videó lejátszás
Bővíthető tárhely: akár 32GB addicionálisan, MicroSD kártya segítségével
Játék vagy videó lejátszás a TV-n a beépített HDMI csatlakozón keresztül
USB porton keresztüli bővíthetőség: USB 3G modem, USB kulcs, USB merevlemez, billentyűzet, egér
Stílusos bőr védtok ajándékba!
Wireless csatlakozás (802.11 b/g/n)
5GB ingyenes SugarSync felhős tárhely -
RoSSo3
senior tag
Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo (PMP5580C_DUO) table
41.900 FtMegéri? Jó vétel?
-
RoSSo3
senior tag
Concorde Tab Play 16 GB-ról mi a véleményetek?
http://www.edigital.hu/Tablet/ConCorde_Tab_PLAY_16GB_tablet_%28Android%29-p342467.html#leirasFőként a Wifi érdekelne, routertől 6-7 méterre jól megy a dolog? Olvastam ról a negatív dolgokat, de csak ez tart vissza, mert a többi dolog meg ahogy nézem, kiváló!
-
RoSSo3
senior tag
Üdv!
A napokban kezdtem el gondolkodni azon, hogy jó lenne venni egy tabletet. Internetezésre, zenehallgatásra, apróbb alkalmazásokra használnám.
Örülnék neki, ha valaki tudna írni pár mondatot arról, hogy milyen specifikációkat érdemes nézegetnem. Az oprendszer evidens, hogy android, vagy létezik Windowsos is?
A lényeg igazából az lenne, hogy tudjak vele rajzolgatni, egy-két értelmesebb játék esetleg. Szóval a fő cél a szórakozás, nem irodai munkára lenne használva. Mit ajánlanátok? A méret nem árt, ha nagyobb. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- IPAD PRO 12.9 2022 Cellular M2 6th gen 128Gb + Apple pencil 2 + Magic keyboard
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest