- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Somatom #81187 üzenetére
De megy az együtt is. Elvileg létezik olyan aktiv otg hub ami tölt, es az eszköz is megy. Az előző kommentembe beszerkesztettem utolag ket kapcsolasi rajzot. Az elvet talán értem (vagyis érteni vélem), de nem tudom mennyire életképes. De nem zárom ki, hogy működik valamelyik (vagy mindkettő)
Egyébként ha nagyon máshogy nem akkor kapcsoló építhető abba a Sense ágba is ami az OTG-t kapcsolja. Az a negatívum abban, hogy ahhoz a csatit is szét kell szedni, nem elég kabelt vágni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest