- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Üdv.
Az összefoglalót olvasva kicsit elszomorodtam, de szerencsére csak régi
Szóval tabletet keresek.
Mi az a kategória, ami tudja ami nekem kell? YouTube, film, zenelejátszás külső hangfalra. Semmi extra úgy gondolom. Később esetleg hobbi szinten okosotthon felé történő próbálkozások lennének
Acer iconia one amit elsőre néztem. Tárhellyel az a bajom, hogy nem engedett szinte semmit a kártyára másolni az a példány amit nyomkodtam. Így 16 gb-bol volt 15 szabad, a belső tárhely meg tele, és kb. két játék volt fenn egyszerre a gyerekeknek. Ezt ki tudom valahogy védeni?
Ha annyival olcsóbb és jobb, rendelem külföldről. Új kellene mindenképp.
Kijelző lehet nagyobb, nem cipelnénk.
Előny a nagyobb felbontás meg ram. Ha nem muszáj, nem költenék rá 40 ezernek többet, persze kérdés mi az a pénz, amiért egy normálisat kapok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest