Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• saxonb76

csendes tag

Sziasztok,
    Ide irányítottak:

Szeretnék segítséget kérni tablet vásárláshoz. Remélem jó topikban vagyok.
    Nos a feleségem anyja (anyósom) 3000Km-re lakik tőlünk, nem repül de a mobil telefont tudja használni bár ha tudja azt is inkább a vonalasra cseréli. Szóval minden újtól idegenkedik de így megfosztja magát az unokáitól (legalább skypon láthatná őket hetente). Internetet nem engedett be a házába mert akkor be kellene engednie egy szerelőt pedig mindent fizettünk volna. (74 éves).
    Szóval jött az ötlet hogy akkor vegyünk neki egy tabletet karácsonyra lássuk el simmel és majd mi töltögetjük rá a pénzt és voila lehet skypolni.

1) tudtok ennél jobb megoldást ?
    2) ha nem akkor milye tabletet tudnátok ajánlani amibe tudok simet varázsolni és jó az akuja
    3) csak skype futna rajta (mindent beállítanánk rajta)
    4) másik probléma hogy milyen sim menjen bele (mert hogy ha angolt teszünk bele akkor az lehet drágább lenne mintha magyart?) No persze lehet a legjobb egy dualsimes lenne? De van e ilyen?
    5) Ha angol a tablet akkor magyar simmel simán menne nem ... gondolom a szabvány uaz.
    6) Milyen simet érdemes most Mon venni? Milyen adatforgalommal?

Vagy vegyünk meg Mon majd küldessük ki hozzánk egy magyar simmel majd állítsam be és mehet vissza Mora karácsonyra? Lehet ma pénzt tölteni simre paypalon keresztül?

Hűűűű bocsi a sok kérdésért de még abban sem vagyok biztos hogy az ötlet jó e egyáltalán.

de hogy az összefoglalót is kitöltsem:
    ■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? normál - közepes
    ■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? újat
    ■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? háát ezt még nem tudom lásd fentebb a sirámaimat...
    ■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) csak SKYPE
    ■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). háát erre majd akkor válaszolnék ha tudtok valamilyen típust ajánlani amin elindulhatok...

Köszi ha tudtok segíteni.
    Üdv,
    SaxonB

Új hozzászólás Aktív témák