Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

Sziasztok!

Tabletet szeretnék vásárolni az alábbi felhasználási célra:

■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
    7-8", emlékeim szerint a 10"-os darabok jóval drágábbak.

■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
    Alapvetően új érdekelne, főleg a számlaképesség miatt.

■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? Ahogy fent írtam első körben egy számlaképes forrás érdekelne, de nem vetem meg a külföldi rendelést sem, ha éppen jobb az ár/érték aránya, mint egy itthon vásárolt darabnak.

■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
    Főleg mese nézés, videózás van terítéken (youtube), idővel néhány kezdő gyerkőc app. is nyilván be fog figyelni, a rajzolós, ügyességi játékos típusból, szóval játék alatt nem egy Asphalt 9-re kell készülni. :) 3G nem kell, a wifi bőven elég a jelenlegi környezetben.

■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). Olyan nettó 30k, ha nincs, akkor 40k körül, nem tudom, hogy mostanában honnan indulnak a hosszabb távon használható tabletek. Mindenképpen egy frissebb droidosnak örülnék (Family Linket szeretném rajta használni), ami nem kezd el akadozni 1 hónap után. Jelenleg egy Lenovo Tab 3 Essential tb3-710f amit nyúz a lurkó, de egyrészt nem megy a family link rajta, másrészt azért már tud elég szép lassulásokat csinálni ennyi idő után.

Előre is köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés