Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• woodstock323

tag

Sziasztok!

Szeretnék venni egy 8 col-os Wifi-s tabletet főleg filmnézés,social media,böngészés,youtube.(max ~60 ezer)
    Mivel az esetek többségében autóban használnám nappal,nagyon fontos lenne a fényerő és a hangerő.
    Gyakorlatilag ez a 2 a fő szempont minden más másodlagos.Sajnos egyik tesztben sem találok ezekre vonatkozó adatokat max annyit említenek hogy "kielégítő a fénye" meg "ahhoz képest szépen szól".
    Mondok egy példát: huawei t3-al filmet néztünk napközben autóban és hunyorogni kellett hozzá ha nem nappali jelenet volt,plusz max hangerőn is halk volt és fülelni kellett az utca zaj mellett.
    Szóval bárkinek van tapasztalata hogy melyek a legjobb fény és hangerejű tabletek ebben a kategóriában? Lenovo tab4-et néztem, pl hogy abba 2 hangszóró van az már eleve jobb lehet hangerőben mint a huawei,de fényerőben nem tudom.Néztem még asus zenpad-ot is mert jóval drágább mint az említett 2 de nem tudom megéri-e a felár. Samu-ba sajna csak 7 col van...azt kicsinek tartom a 10 meg már nagy. Legalábbis én nem fogok 10 colos dögöt tuszkolni a táskámba kaja meg egyéb mellé plusz műszerfalon sem fér el jól :) )
    Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák