Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodstock323
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 8 col-os Wifi-s tabletet főleg filmnézés,social media,böngészés,youtube.(max ~60 ezer)
Mivel az esetek többségében autóban használnám nappal,nagyon fontos lenne a fényerő és a hangerő.
Gyakorlatilag ez a 2 a fő szempont minden más másodlagos.Sajnos egyik tesztben sem találok ezekre vonatkozó adatokat max annyit említenek hogy "kielégítő a fénye" meg "ahhoz képest szépen szól".
Mondok egy példát: huawei t3-al filmet néztünk napközben autóban és hunyorogni kellett hozzá ha nem nappali jelenet volt,plusz max hangerőn is halk volt és fülelni kellett az utca zaj mellett.
Szóval bárkinek van tapasztalata hogy melyek a legjobb fény és hangerejű tabletek ebben a kategóriában? Lenovo tab4-et néztem, pl hogy abba 2 hangszóró van az már eleve jobb lehet hangerőben mint a huawei,de fényerőben nem tudom.Néztem még asus zenpad-ot is mert jóval drágább mint az említett 2 de nem tudom megéri-e a felár. Samu-ba sajna csak 7 col van...azt kicsinek tartom a 10 meg már nagy. Legalábbis én nem fogok 10 colos dögöt tuszkolni a táskámba kaja meg egyéb mellé plusz műszerfalon sem fér el jól
)
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Dr.NX