- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
tozo86 #74059 üzenetére
60-ért szerintem csak 1 év bolti garis szürkeimportos van.
hivatalos 2 év garis nincs 80 alatt.
de persze meg kell kérdezni. a hivataloshoz samu által kiállított magyar nyelvű garipapír is jár.(#74062) rizso
nem tudok ilyenről. microHDMI már abszolút nincs az itthoni tabokon. Kínaiaknál is kezdenek róla leszokni.
vezeték nélküli csatlakozás projektorhoz (WiDi, Miracast) esetleg megoldható olcsóbb géppel, de ahhoz meg spéci projektor kell, és az átvitel sem tökéletes (én szoktam mindkét opcióval TV-re kiküldeni tab/teló képét, jellemzően képnézegetés, vagy a kamerával felvett videó lejátszása miatt, de nem vagyok elhalva. van hogy a kép töredezetten érkezik, és kell 4-5 sec, mire kitisztul - nem tudom ez mindek a baja, de ha a technológiájé, akkor problémás lehet egy projektorral is)
marad az MHL csatlakozás HDMI konverterrel. De MHL meg nincs olcsó tabletbe. Jellemzően a Samu microUSB csatijai MHL képesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest