Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
cidalain #69686 üzenetére
Sejtettem én, hogy van valami turpisság itt. De akkor mégsem tudom kipróbálni, mert az Andy biztos nem az a típus, ami a bátyáméknak van, mert azt mondta abba lehet rakni SIM- kártyát is és telefonálni is lehet vele (A típusszámra ő azt írta, hogy tab 2 a7 és hogy akciósan ő is kb 20K körül vette, ez vajon melyik típus lehet pontosan, vagy ez már valami kifutó lehet?! ).
Amiket én linkeltem, azokra meg sehol nem írják, hogy SIM kártyát is fogadna, amit bevallom nem bánnám ha tudná.
A specifikációkat nézve az Andy teljesen megegyezik az általam linkeltekkel, de konrét tapasztalat van már velük, hogy tuti legalább annyira ajánlottak, mint az Andy? Vagy még tán jobbak is egy kicsit?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mini PC
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest