- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darknech
csendes tag
Sziasztok!
A Samsung Galaxy Tab S2 9.7" és a Huawei MediaPad M2 10.0 közül melyiket választanátok? Főleg a kijelző volna a lényeg, mert elég sokat olvasnék rajta, ezért eddig a Samsung felé hajlottam, de most a Huaweiből a pro, tehát a tollas verzió árának igencsak alávágtak a MediaMarktnál (webshopban 115000Ft), aztán rögtön gondolkodóba estem, hogy nem volna e az jobb nekem a 140es Samsung helyett.
Üdv,
Darknech -
Darknech
csendes tag
válasz
cidalain #61428 üzenetére
Igen, azt láttam, hogy Win, de gondolom egy pdfet meg tud nyitni mindkettő, onnantól annyira nem szempont, meglennék bármelyikkel. A felbontást meg fogom nézni, mondjuk 15,6"os 1366x768as laptoppal is viszonylag jól elvoltam, bár ezt közelebbről fogom nézni. Asus Memopad 10.1"ból láttam olcsón refurbishedet, de pl edigital oldalán 4ből 4en írták, hogy hibás, nem tűnt túl biztatónak. Köszönöm a tanácsot, akkor választok az olcsóbbak közül.
-
Darknech
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Elsősorban olvasni (képregényt, képeket tartalmazó könyveket) szeretnék egy tabletet, ezért 10" körülire gondoltam, hogy ne kelljen állandóan zoomolni. Az se baj, ha erős, mert ki tudja, hátha másra is fogom használni, de egyelőre inkább az ár a szempont. LG G-Pad 10.1-et 65k körül láttam, de SAMSUNG SM-T533 Galaxy Tab 4 10.1" 70k, és 80kért már LENOVO Yoga 2 10.1" van aminek ugye nagyobb a felbontása. Mindig van egy kicsit jobb, nem sokkal drágábban. Lehet nem néztem eléggé, de olcsóbb kategóriában ilyen nagyot nem sok jót láttam. Esetleg még az Acer Iconia W1/W4et néztem, csak az ugye 8", és nem vagyok benne biztos, hogy az elég nagy lenne. El fogok menni egy boltba nyomogatni kicsit, de addig is ha tudtok valami jó nagy kijelzős ár/érték bajnokot, várom a javaslatokat. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest