Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve007

tag

Sziasztok! Karácsonyra szeretnék a barátnőmnek venni egy tablet-et, amihez a segítségeteket kérném:

Hány hüvelykes legyen a kijelző?
    10,1 - de ez nem annyira fontos, a lényeg, hogy minél nagyobb legyen

Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
    Új

Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
    Teljesen mindegy, a lényeg, hogy karácsonyra érjen ide :)

Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
    Na ez itt a lényegesebb rész. Barátnőmnek van egy műkörmös, pedikűrös, hajhosszabbítós, műszempillás stb. stúdiója, és a referenciamunkáit általában a telefonján tudja csak megmutatni a vendégeinek vagy nyomtatva. Ebből fakadóan találtam ki ezt a tablet megoldást, hogy mennyivel könnyebb lenne egy nagyobb kijelzőn mutogatni eddigi munkáit, csak rátölti a képeket és a vendég lapozhat. Főként ezért venném neki, hogy könnyen és modernebb módszerrel tudja megmutatni a képeket. Ennél fogva jelentős, hogy nagy és szép kijelzőt keresek, és lehetőleg a felbontás se csak 600x400 legyen. Viszont kamera nem számít, fotózni nem a tablettal fog. Memória bővíthetőség nem ártana, nem tudom mennyi képet töltene rá.
    Op. rendszer android legyen, windowst, ios-t utálja.
    Más funkciót nem is nagyon kell betöltenie a gépnek, nyilván nem rossz ha tud rajta netezni, Facebook, Gmail, böngésző stb, de ezek gondolom minden készülékben alap dolgok.

Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
    Mivel én csak munkaeszközként célzom meg a dolgot, tehát otthoni használatra nem kellene (nem is hiszem hogy használná), így a lehető legolcsóbb praktikus lenne. 50-60 ezer forintig hajlandó vagyok elmenni a minőség érdekében, de ha van olcsóbb, ami megfelel a célnak, akkor csupa fül vagyok. :)

Köszönöm előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák