- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Múltkor ajánlottatok nekem a Lenovo Yoga 2-t. Végül átrágtam a dolgot és egy olcsóbb tablett meppett döntöttem. Wayteq 8x quad lesz, ahogy láttam sokmindenkinek ajánlottátok itt. Az aprók közt 24ért találtam egyet.
Kamionozok és dugóban üléskor, illetve éjszaka autópályán szoktam filmet nézni. (Hidjétek el biztonságosabb éjjel filmezni, mint elaludni és felborulni...) Eddig a telefonom használtam erre, ezt váltja majd ki a tab.
Gondolkodtam a Wayteq autós tartón, de nem vagyok benne biztos, hogy az a legjobb megoldás. Van a műszerfelon egy sík, asztalszerű terület, oda lehetne tenni valami tartóval, állvánnyal. Tudnátok valamilyet ajánlani ami kellően stabil, hogy egy huplin ne boruljon fel, oldalra se tudjon könnyen kicsúszni a tab, stb..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest