Új hozzászólás Aktív témák

• Dolphine

addikt

Sziasztok!

A segítségeteket kérném, mert tanácstalan vagyok! Még az sem biztos, hogy jó topikba írok! :F
    Szóval szükségem lenne egy olyan eszközre, ami könnyű, hordozható és lehet hozzá kapcsolni D-SUB-os projektort. (A legtöbb helyen sajnos csak ez van, ahol használnom kellene a tabletet, vagy valami egészen mást?!). Gondoltam HDMI-D-SUB átalakítóra is, csak azt nem tudom, hogy mennyire megbízható.
    Eddig laptopot használtam erre a célra, viszont cipelni nem egyszerű és hosszú távon nem könnyű, főleg, hogy a töltője is elég nehéz! :F
    Ha lehet, akkor 2 in 1 eszközben gondolkodnék, mivel akkor lenne egy tablet és billentyűzettel együtt egy majdnem laptop. Az is jó, hogyha bluetooth billenyűzet van hozzá.

Talán anno az ASUS Transformer Book Trio tudott volna valami olyasmit amit én keresek. Ott a billentyűzetben volt egy külön op. rendszer és a tablet Android rendszert futtatott. Ez azért is lett volna jó, mert a tableten használhatom a digitális könyvet (tanár vagyok), míg a billentyűzetnél menne a film, vagy dia, vagy bármi.

Érthető, hogy mit szeretnék? Van valakinek valamilyen ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés