Hirdetés
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
doktordiablo
csendes tag
udvozlet.
tablet vasarlasara adtam a fejem, ebben lenne szuksegem egy kis segitsegre.volt szamos alkalommal a kezemben tablet, de sajat tabletem sosem volt.
mindenkeppen meg szeretnem rootolni es lehetoleg kidobni a teljes android rendszert es CyanogenMod-ot telepiteni helyebe (jartas vagyok linux teren)a kotelezo kerdesekre valaszolva a kovetkezo parameterek korvonalazodnak:
- 7-10 huvelykes korulit szeretnek
- lehetoleg ujat szeretnek
- kulfoldrol vasarlas is szoba johet
- leginkabb internet es navigaciora lenne hasznalva, minimalis filmnezes es egyszeru (nem grafikus) alkalmazasok futtatasa
- legfeljebb 70K forintot szannek ranehany konkretabb dolog:
- legalabb 2 magos gepet szeretnek
- legyen benne normalis GPS (nem tudom a pontos kifejezest, de mukodjon internet es 3g/4g/akarhany G nelkul is)
- 2GB ran korulbelul szerintem eleg lesz
- lehetoleg minel jobb minosegu wifi, mivel tobbnyire utazas kozben lesz hasznalva
- sim/telefon/*G tamogatas nem szukseges - hagyomanyos "keziszamitogep" jelleggel lesz hasznalva
- minel jobb rootolhatosag es az alternativ android operacios rendszerek (kapasbol a fentebb emlitett CyanogenMod) minel jobb tamogatasa
- legyen fizikailag strapabiro, nem tudom, hogy ez mennyire lehet elvaras, nyilvanvalo nem fog az ember rajta tuzifat vagni, de tartos utazasokat birjon ki, ne hajoljon meg satobbielore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest