- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
doktordiablo
csendes tag
udvozlet.
tablet vasarlasara adtam a fejem, ebben lenne szuksegem egy kis segitsegre.volt szamos alkalommal a kezemben tablet, de sajat tabletem sosem volt.
mindenkeppen meg szeretnem rootolni es lehetoleg kidobni a teljes android rendszert es CyanogenMod-ot telepiteni helyebe (jartas vagyok linux teren)a kotelezo kerdesekre valaszolva a kovetkezo parameterek korvonalazodnak:
- 7-10 huvelykes korulit szeretnek
- lehetoleg ujat szeretnek
- kulfoldrol vasarlas is szoba johet
- leginkabb internet es navigaciora lenne hasznalva, minimalis filmnezes es egyszeru (nem grafikus) alkalmazasok futtatasa
- legfeljebb 70K forintot szannek ranehany konkretabb dolog:
- legalabb 2 magos gepet szeretnek
- legyen benne normalis GPS (nem tudom a pontos kifejezest, de mukodjon internet es 3g/4g/akarhany G nelkul is)
- 2GB ran korulbelul szerintem eleg lesz
- lehetoleg minel jobb minosegu wifi, mivel tobbnyire utazas kozben lesz hasznalva
- sim/telefon/*G tamogatas nem szukseges - hagyomanyos "keziszamitogep" jelleggel lesz hasznalva
- minel jobb rootolhatosag es az alternativ android operacios rendszerek (kapasbol a fentebb emlitett CyanogenMod) minel jobb tamogatasa
- legyen fizikailag strapabiro, nem tudom, hogy ez mennyire lehet elvaras, nyilvanvalo nem fog az ember rajta tuzifat vagni, de tartos utazasokat birjon ki, ne hajoljon meg satobbielore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- újszerű iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB blue kék Apple garancia
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest