- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Prestigio Diamond és Quantum 7.85-öt, Valamint Lenovo A8 és S6000 tabletek nem tudjátok melyik üzletben vannak kiállítva (Bp-en néztem Bestbyte-ban, Euronics-ben, de nem voltak kint). Végső soron Edigital-ban valszeg meg tudom nézni őket, csak nem szokták szeretni az eladók, ha kibontatok velük 4-5 terméket, aztán nem veszek semmit (igazából ott venném meg, csak interneten megrendelve).
Eddig a Diamond a befutó (még mindig édesanyámnak: netezés skype, fb, email, néha 1-1 sorozatrész, 3G foglalattal). Az S6000 vajon megérheti azt a plusz 10-15k-t (kuponos ár) a nagyobb kijelző (netezésre csak kényelmesebb szerintem), összeszerelés minősége (persze ha jobb, bár a Prestigio-nál pont az alumínium ami elég szimpatikus).
Esetleg van magyar fórum, ahol a Prestigio tabletekkel foglalkoznak? Itt PH-n nem találtam ezen tabletek topicját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest