- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
T_Stark #52138 üzenetére
Valószínű szabin van mindenki (én sem kaptam választ napok óta)😉
A két utolsóról van némi fogalmam.A modecom 10.1 ben ekkora felbontással rém gyenge.2 magos AW proci és Mali400MP2...hát elég karcsú.Ha jól értelmezem nem ips,hanem tn panel ami ekkora méretben vicces.
Prestigio már kicsit kiegyensúlyozottabb a RK3066-ossal és a Mali400MP4-el.A 1024x768 is jobb 8 colon pixel ügyileg,de ez sem ips panel.Míg a fenti alkalmatlan egy Real Racing 3 szintű játékra ez a Prestigio alulról kostolgatja ha eléggé vissza butítod a graft,de nem az igazi.Egyszerűbb játékokra,netezésre megfelel de régi gép csodát nem kell várni tőle.
Én Wayteq 79qci-t használtam 10 hónapig ami ips és erősebb vas,mint a két fenti versenyző,de tele volt apró bosszantó hibákkal,érdekes belassulások,megakadások,gyenge aksi és wifi...persze ettől még használható,de kell hozzá türelem.Ennek fényében nem túl acélos a fenti két masina.Én a Prestigiot választanám ha nagyon olcsó,de szigorúan 20 ropi alatti árral.(22 ért már 79qci-t kapsz).
Ui:MyAudio->79qci és most LG G-Pad 8.0-ra,vagy 8.3 ra gyúrok.Véleményem szerint ha kihagyom a Kína olcsó motyókat és élből egy komoly tábor veszek most nyugodtabb/gazdagabb ember lennék,viszont ez bizony egy szusszra sokba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest