Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamasun
aktív tag
Sziasztok. Aki esetleg érdeklődik a Xiaomi MiPad iránt, leírnám az első tapasztalataimat róla. Összesen 365$ volt Ibuygou webshopról, DHL-el.
2012-es Nexus 7-ről váltottam rá, mert a Nexus már lassúcska volt nekem, főleg az Mi2S telóm mellett. Leginkább netezni szoktam, ezért kerestem 8 incses tabot. A Nexus után a Miui villámgyors, habár még tabon vannak hibái (néha kilépked appokból vagy belassulgat). Elkell neki a szoftverfaragás, de ebben a Xiaomi nagyon jó. A tabra alakított Miui eléggé Apple copy, mintha az ember egy retinás Minit tartan a kezében. A kijelző gyönyörű, élmény szörfölni a 8 incsen óriás felbontáson.
Eddig a negatívumok közé sorolnám a nehezen nyitható micro sd slotot, a nexushoz képest nem túl kényelmes lock buttont. Minden más pozitív, összeszerelés is rendben van, súlya még éppen kényelmes szerintem. Ja és van a Tegra K1-re egy FaceWorks nevű techdemó, ami egészen álleejtős app
Egy videót készítettem az Antuturól a sebességbetyároknak, egy Mi2S-t tettem mellé comparisonnak, tudom h nem a legmodernebb hardver, de máig villámgyors cucc. Itt lehet megtekinteni: MiPad videó
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Elden Ring PS5 játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest