Új hozzászólás Aktív témák

• Zamasun

aktív tag

Sziasztok. Aki esetleg érdeklődik a Xiaomi MiPad iránt, leírnám az első tapasztalataimat róla. Összesen 365$ volt Ibuygou webshopról, DHL-el.
    2012-es Nexus 7-ről váltottam rá, mert a Nexus már lassúcska volt nekem, főleg az Mi2S telóm mellett. Leginkább netezni szoktam, ezért kerestem 8 incses tabot. A Nexus után a Miui villámgyors, habár még tabon vannak hibái (néha kilépked appokból vagy belassulgat). Elkell neki a szoftverfaragás, de ebben a Xiaomi nagyon jó. A tabra alakított Miui eléggé Apple copy, mintha az ember egy retinás Minit tartan a kezében. A kijelző gyönyörű, élmény szörfölni a 8 incsen óriás felbontáson. :K
    Eddig a negatívumok közé sorolnám a nehezen nyitható micro sd slotot, a nexushoz képest nem túl kényelmes lock buttont. Minden más pozitív, összeszerelés is rendben van, súlya még éppen kényelmes szerintem. Ja és van a Tegra K1-re egy FaceWorks nevű techdemó, ami egészen álleejtős app :Y
    Egy videót készítettem az Antuturól a sebességbetyároknak, egy Mi2S-t tettem mellé comparisonnak, tudom h nem a legmodernebb hardver, de máig villámgyors cucc. Itt lehet megtekinteni: MiPad videó

Kép

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés