- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregnigger
csendes tag
sziasztok!
Ne haragudjatok,még 1x megkérdezem,mert lehet,hogy elseje miatt senki nem válaszolt,hátha most.
Segítsetek légy szíves. 10” es tabletet szeretnék venni második gépnek otthonra (wifi vel net(ez kellene,hogy erős legyen), gyengébb játékok a két gyereknek (5-8 évesek), e-book, és autóban dvd nézés). Használtakat nézegettem,mert nem szeretnék nagyot bukni,ha leejtik,elromlik.
Ezeket találtam:
1. NAVON platinum10 tok+bill 30k
2. FLY touch 10’2 3D 26k
3. Yarvik 10” 30k
4. WAYTEQ xtable 100 38k
5. MYAUDIO bbbbbbb 32k
6. Alcatel T100 as 25k
Az első nekem szimpatikus lenne,mert tok+bill, de abszolút nem értek hozzá,ezért ha valaki szaki megírná,hogy inkább melyiket,és esetleg,hogy melyeket nem,azt megköszönném!Azóta bogarásztam itt a fórumon és talán a wayteq lenne a legjobb?
Vagy bízzak a gyerkőcökben,hogy nem törik össze és vegyek használtan Samsung Galaxy Tab 2 10.1 60k körül?
köszönöm zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Ford topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest