- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
motoflug #43457 üzenetére
Alcor Q813I wifi problémára:le kell ügyesen venni a hátlapot és a két antenna kétoldalas ragasztóval van hozzáragasztva a kijelző tartójához,de elég gyérül és közel van a fém hátlaphoz,árnyékol. Bekarikáztam a jó helyzetét az antennáknak,utána kb.olyan lesz mint a Nexus7-é vagy a Fonepad-é.
gartez:Igazából a Prestigio-t venném,mert volt több tipusa is már,és tényleg jó márka,de ez az akadásos dolog miatt eltántorít(jó lehet javítják,de ez akár fél év is lesz,addig nem akarom bámulni így).
domojko: A Galaxy Tab 2-őt felejtsd el,mert teljesítményben elég sovány,én 20-ért vettem egy letiltottat,de hamar túladtam rajta,mai elvárásokhoz már kevés.Mondjuk kérdés mennyiért tudsz hozzájuk jutni,megéri-e a különbséget az Asus.
mexel:Ha már ennyit kiadsz egy tab-ért ne sajnáld a 2 GB-os verzió többletét,nem bánod meg.5000-es akkuval nagyon jól bírja az Alcor,nem mértem,de szerintem 6 óra netezéssel meg van. A Wayteq az MM-ben ki volt rakva,de tiszta csíkos volt a kép,resetelni kellett úgy le volt fagyva.Amikor elindult,elég gördülékeny volt,de olyan bóvli hatást keltett az egész,nem igazán győzőtt meg, ha választanom kellett volna.A fényérzékelőt én is hiányolom ezekből az olcsóbb gépekből,de nem nagy probléma.
Viszont oda kell figyelni az Alcornál,mert van Q883H amiben nem IPS panel van,és nehogy megtévesszen valakit hogy olcsóbb,de ugyanaz a készülék mint az Q813IX.
Mivel lehet elviszik a Fonepad-ot(sajnálom kicsit,de később még ennyire se fogják megvenni,mert "egymagos", indokokat kaptam rá),akkor szerintem szerzek még egy Alcor 2 GB-ost,mert ez mindenben megfelelt,és az érintője se szenved az olcsóbbak betegségétől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Lenovo Tab 7 Essential
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest