- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
AxBattler #42200 üzenetére
A Prestigio az "olcsóbbak" között szerintem a legjobbnak számítanak,minőségi terméket csinálnak.Állítólag valamelyik márkás gyártó gyártja,olyan mint régen az Asus,ASRock volt.
Aki szerintem táblát akar venni 1024 felbontás,1 GB RAM,meg manapság kétmagos processzor a minimum,ha nem akar szenvedni vele,hiába mondja csak erre,meg arra kell.Inkább picivel többet adjon érte,de akkor már netezni is normálisabban lehet vele.
Amiben kellemesen csalódtam az az ATM7029 proci,nem igazán ismert,de fürge,gördülékenyen dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest