Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

erik88 aktív tag Valaki légyszi nagyon fontos nekem  
- 

erik88 aktív tag Mért nem segit senki nekem  ?? ??
- 

erik88 aktív tag Légyszi segitsetek nekem is  fentebb leirtam hogy mi a gondom fentebb leirtam hogy mi a gondom nagyon fontos lenne nagyon fontos lenne
- 

erik88 aktív tag sziasztok !  
 komoly kérdéseim lennének 
 nos nemrég hozzájutotam egy pipo s1 pro tabhoz és nagyon pöpec csak ajánlani tudom de én ragaszkodom a custom romokhoz és ez esetben is lecseréltem és minden klappolt gyári rommal 18 ezret kapok antutun custommal meg 20 ezret szóval tényleg minden jó volt egészen addig míg én marha nem akartam megváltoztatni a dpi-jét a képernyőnek na és ekkor mikor beirtam a gyári 160dpi helyett 170-et és rányomtam h oké utána meg hogy reboot na innentől fogva csak a boot animációt hozza be és semmi mást na és ekkor mikor beirtam a gyári 160dpi helyett 170-et és rányomtam h oké utána meg hogy reboot na innentől fogva csak a boot animációt hozza be és semmi mást meg tudnám csinalni ha a tabhoz való adb drivert fel tudnám rakni de sehogy nem megy meg tudnám csinalni ha a tabhoz való adb drivert fel tudnám rakni de sehogy nem megy mit tegyek ilyenkor ? mit tegyek ilyenkor ? remélem tudtok segíteni nekem remélem tudtok segíteni nekem nagyon megköszönném nagyon megköszönném 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- NBA és kosárlabda topic
- Google Pixel topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az a baj hogy ezeket tudom csak a driverekkel van bajom mert ha fel tudnám rakni a rohadt adb drivert akkor batch toollal meg tudnám csinalni de hát nem engedi felrakni
 az a baj hogy ezeket tudom csak a driverekkel van bajom mert ha fel tudnám rakni a rohadt adb drivert akkor batch toollal meg tudnám csinalni de hát nem engedi felrakni 

Dr.NX
 Dr.NX