- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
I.T.E.M #4030 üzenetére
Garancia?
Vártam én más itthoni is samsung márkaszervízbe beadott telefonra is másfél hónapot, mire kinyögték, hogy "alaplapcsere", 70.000.... mondtam köszi, hagyjatok a baromságotokkal békén...
Végül a hibát megoldotta egy műszerész 5000-ért (microusb egyik lábánál elengedett a forrasztás, ezért bizonytalanul vette a töltést...Ha elromlik: 2000-ért kiküldöm (értékbiztosítva 3000,) és ha minden simán megy, 3-4 hét múlva itt a javított/cserélt...
vagy megnézetem itthon egy javítóbázissal is rendelkező bolttal, aki hasonló cuccokat árul (van pár... pl. wayteq is ugyanazt lényegében szórja, mint mindenki, csak rászitáztatja a logóját)Kínai/ HongKong-i vásárlásnál pedig:
egy a lényeg itt is... lehetőleg ne 0 feeedback-es, vagy kókány eladótól vásároljunk se aliexperess-en, se ebay-en, vagy olvassunk utána a témának, és válasszuk a jól bevált boltokat: merimobiles, pandawill, lightinthebox, jiongtang, stbremélem nem gázoltam senki lelkivilágába azzal, amit írtam....
ui.: már az itthoni vámközpontban a rena3-am
most imádkozok kicsit, hogy ne legyen plusz sáp, aztán ha megjött, beszámolok.tervezem, hogy írok egy termékbemutató cikket a gépről, majd valaki lehozza.
Akit érdekel a gép esetleg, írja meg, mit nézzek meg az általános dolgokon felül, ígérem, ha tudom, megteszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nők, nőügyek (18+)
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest