- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szülinapi ajándéknak szeretnék venni egy tabletet. Húgomnak lesz, otthoni netezésre, meg filmnézésre buszon vonaton. Nézegettem élőben pár tabletet, úgy döntöttem, hogy a 10-es túl nagy lenne, tehát annál kisebb kellene. A köv. modelleket nézegettem: Lenovo IdeaTab A2109, Acer Iconia TAB A1-810, Nexus 7, Samsung Galaxy Tab 2 7.0, iPad Mini.
Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne legjobb filmnézésre. Tetszik a Nexus 7, de azon ha jól tudom nincs SD kártya hely. Akkor ezek szerint ott a 16 gigán kell gazdálkodni. Hogy másolja rá a húgom a filmeket, amiket tud nézni a buszon? USB-n? Lenovoba lehet tenni SD kártyát, viszont kicsit talán nehéz és nagy, na meg TN paneles. iPad-hoz meg aztán tényleg nem tudok hozzászólni sem (androidot legalább használok a telefonomon), arra se tudom, hogy lehet rávarázsolni a filmeket. A Samsung meg csak kétmagos. Elég az manapság 720p mkv filmekhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest