- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Én mielőtt vásárlásra adtam a fejem 2-3 hétig bújtam a teszteket, aztán elmentem egy-két MM-be hogy élőben megnézzem a kínálatot, kipróbáljam stb. Utána a kínai tableteket néztem végig, magyar és külföldi oladalakon a tezsteket, felhasználói tapasztalatokat (főleg) és hogy melyikhez írnak és fejlesztenek szoftvert is. Így csak pár kínai gyártó maradt, de azok között is van néhány aminek vannak rosszabbul sikerült darabjai, ez is kiszűrhető aránylag. Így maradtam az RK3188-nál és a Cube U30GT2-nél. Nagyon sokat olvasgattam mire eljutottam idáig. Nem is bántam meg, jó darab nagyon, ez már jó minőségnek tűnik, nem a gagyi "kínai".
Sokan viszont csak árat néznek és megveszik az abszolút noname (még kinti viszonylatban is) gépeket, mert kicsit olcsóbbak, nincs velük tapasztalat, csaka gyári kínai rom van hozzájuk, stb. Utána megy a szitkozódás, hogy soha többet kínából, meg mind rossz, stb.
ha az ember használni is akar egy ilyen kütyüt akkor érdemes olyat venni amit lehet is használni arra amire szeretnénk.
Az hogy meg itthon vesz valaki teljesen noname verziót azzal még nincs kisegítve, hogy fél a garitól azért veszi itt, mert sokszor mire a gari lejár már a forgalmazó és a szerviz sincs meg, nem könnyű a garit érvényesíteni, stb.
Érdemes jól megnézni mit vesz az ember és mennyit szán rá. Sokan túl drágán vesznek itthon olyan készülékeket amik 1, max 2 éven belül elavulnak és eladhatatlanok. Most komolyabb gépet 2 maggal venni, régi chipsettel kis memóriával csak olcsón érdemes szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest