- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
Benderember #33292 üzenetére
Ha Dual core elég, akkor tapasztalatból mondhatom, hogy a rockchipben (mint hardver) megbízhatsz.
De miért pont 8 coll? Ha 7 coll, akkor ezért az árért talán Hyundai T7 jobb választás lenne, mondjuk nagyban függ attól is, hogy mire lenne használva. Nagyon sokan vásárolnak kínai tabletet, úgy gondolom mérlegelni kell azt, hogy mennyit dobsz ki az ablakon ha hamar bemondja az áment, továbbá azt is, hogy mennyit dobsz ki, ha Magyarországon vásárolod garanciával (tehát pusztán a garanciáért). Én úgy vagyok vele, hogy inkább az olcsóbb, de mégsem sz.r kategóriát választom, amikor továbbadásra vásárolok (középkategória), s igyekszem mindenkit lenyomni az árréssel, szóval gusztustalannak tartom azokat, akik 6-10 ezres árréssel dolgoznak, azokat meg pláne, akik utólag rendelik le. Mondjuk azt halkan mondanám WP14-nek, hogy én, ezért a hardverért plusz 15 ezret nem adnék, mert van gar. Pláne úgy nem, ahogy ma Magyarországon működik a garancia, hogy az ég egy adta világon mindent Pestre küldenek, majd ráül hat "laboros" s 0/24-be küzd azért, hogy rád bizonyítsa "bűnösséged". Bezzeg ha a hülye angol p. odavág az asztalra Londonban, hogy sz.rt kapott a pénzéért, azonnal csere van (ez is tapasztalat). Nálunk, (most általánosságban beszélek) ugyanabban a márkaboltban heteket vársz arra, hogy megmondják, hogy ők bizony nem hibásak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest