Új hozzászólás Aktív témák

• Stephan89

aktív tag

Sziasztok!

Úgy néz ki, vásárolni fogunk egy tabletet, mivel a nyáron utazom a tengeren túlra és a laptopom túl súlyos, ezért netezéshez, skype-hoz (kamerával), film nézéshez kellene a gép. Illetve suliba, mielőtt kimegyek, már akár jegyzetelni sem lenne vele rossz. Jó lenne minél hosszabb üzemidő.
    Egy ismerősünk tudna rendelni az aliexpress.com oldalról és már többeknek hozott tecla p85 dual core 8 inches tabletet. Fém házas, billentyűzet is járna hozzá. 30 ezer forint körül kapnánk meg.

Mi a véleményetek róla? Vagy más, hasonló árkategóriában? Esetleg, ha lenne ethernet csatlakozós is, nem lenne rossz. (Nem tudom, létezik-e ilyen?)

Teljesen új vagyok a témában, eddig nem is foglalkoztam tabletekkel, de most rájöttem, hogy sok előnye van a laptoppal szemben (főleg, hogy nem foglal annyi helyet így több minden mást vihetek ki)

USA-ban is vásárolhatnék tudom, de a legközelebbi város Boyne City, fogalmam sincs ott milyen lehetőségek vannak, illetve csak heti egy szabad napom lesz kimászkálni.

Tudnátok segíteni, hogy érdemes-e ezt választani?

Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés