Új hozzászólás Aktív témák

• BaLaVi

csendes tag

Sziasztok!
    Jó a topik sok bejegyzést elovastam már, többé-kevésbé körvonalazódik már milyen tabletet szeretnék, kérlek titeket, ha lehet ajánljatok néhány modellt (inkább a minőség és a tartós kivitelezés a fontos nem az alacsony ár)! Na a következőket szeretném:
    - legyen benne GPS, autós navigációra is használnám(így xtem a 7"-ok jobbak lennének, vmi könnyebb kivitelezés, úgy kb 500 g alatt)!
    - valszeg viszonlag gyakran kellene office-t használnom (táblázat kezelés, ppt szerkesztés, word írás ... ezeket egy összehajtható bluetooth-os/usb-s billentyűzet+egér-rel oldanám meg)
    - jó lenne ha tudna kezelni usb-s háttértárakat és a belső memóriának is minél combosabbnak kellene lennie
    - wifi levelezéshez, időjárás, újság, stb főleg nyaralásor; illetve ne kelljen mindig az itthoni gépet bekapcsolni ilyen célra
    - szeretnék rajta 3D-s játékokat is játszani, főleg autóverseny jönne szóba

Kérlek ha tudtok ajánlani nekem gépet, vagy csak néhány jó tanácsot adni(milyen specifikációkra figyeljek oda)nagyon örülnék neki ... előre is KÖSZÖNÖM a Segítséget!
    (Eddig még nem próbálgattam ki őket, de előzetesen abból amit a neten kutakodtam egyszerű kútfővel az Archos 70 250 GB-os variációja tűnt jó megoldásnak ... megjegyzem nem igazán értek a dologhoz) Mégegyszer KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák