Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLaVi
csendes tag
Bocsi a Kérdésért ... De mi a külömbség a Samu P1000 és 1010 között?? Köszi

-
BaLaVi
csendes tag
Sziasztok!
Jó a topik sok bejegyzést elovastam már, többé-kevésbé körvonalazódik már milyen tabletet szeretnék, kérlek titeket, ha lehet ajánljatok néhány modellt (inkább a minőség és a tartós kivitelezés a fontos nem az alacsony ár)! Na a következőket szeretném:
- legyen benne GPS, autós navigációra is használnám(így xtem a 7"-ok jobbak lennének, vmi könnyebb kivitelezés, úgy kb 500 g alatt)!
- valszeg viszonlag gyakran kellene office-t használnom (táblázat kezelés, ppt szerkesztés, word írás ... ezeket egy összehajtható bluetooth-os/usb-s billentyűzet+egér-rel oldanám meg)
- jó lenne ha tudna kezelni usb-s háttértárakat és a belső memóriának is minél combosabbnak kellene lennie
- wifi levelezéshez, időjárás, újság, stb főleg nyaralásor; illetve ne kelljen mindig az itthoni gépet bekapcsolni ilyen célra
- szeretnék rajta 3D-s játékokat is játszani, főleg autóverseny jönne szóbaKérlek ha tudtok ajánlani nekem gépet, vagy csak néhány jó tanácsot adni(milyen specifikációkra figyeljek oda)nagyon örülnék neki ... előre is KÖSZÖNÖM a Segítséget!
(Eddig még nem próbálgattam ki őket, de előzetesen abból amit a neten kutakodtam egyszerű kútfővel az Archos 70 250 GB-os variációja tűnt jó megoldásnak ... megjegyzem nem igazán értek a dologhoz) Mégegyszer KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Nem lesznek kitömve VRAM-mal az új VGA-k a gyártók szerint
- BestBuy topik
- Memóriakártya topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
gondolom most egy kézzel gépelsz, azt is a samu virtuális billentyűzetén, mert nem engede most el egy darabig a cuccot!!!!!! 

Akkor az Archos kilőve ... de ezt az usb-s memkari olvasót nem igazán értem 
Dr.NX