- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLaVi
csendes tag
Bocsi a Kérdésért ... De mi a külömbség a Samu P1000 és 1010 között?? Köszi
-
BaLaVi
csendes tag
Sziasztok!
Jó a topik sok bejegyzést elovastam már, többé-kevésbé körvonalazódik már milyen tabletet szeretnék, kérlek titeket, ha lehet ajánljatok néhány modellt (inkább a minőség és a tartós kivitelezés a fontos nem az alacsony ár)! Na a következőket szeretném:
- legyen benne GPS, autós navigációra is használnám(így xtem a 7"-ok jobbak lennének, vmi könnyebb kivitelezés, úgy kb 500 g alatt)!
- valszeg viszonlag gyakran kellene office-t használnom (táblázat kezelés, ppt szerkesztés, word írás ... ezeket egy összehajtható bluetooth-os/usb-s billentyűzet+egér-rel oldanám meg)
- jó lenne ha tudna kezelni usb-s háttértárakat és a belső memóriának is minél combosabbnak kellene lennie
- wifi levelezéshez, időjárás, újság, stb főleg nyaralásor; illetve ne kelljen mindig az itthoni gépet bekapcsolni ilyen célra
- szeretnék rajta 3D-s játékokat is játszani, főleg autóverseny jönne szóbaKérlek ha tudtok ajánlani nekem gépet, vagy csak néhány jó tanácsot adni(milyen specifikációkra figyeljek oda)nagyon örülnék neki ... előre is KÖSZÖNÖM a Segítséget!
(Eddig még nem próbálgattam ki őket, de előzetesen abból amit a neten kutakodtam egyszerű kútfővel az Archos 70 250 GB-os variációja tűnt jó megoldásnak ... megjegyzem nem igazán értek a dologhoz) Mégegyszer KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest