- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDante666
tag
Hát ebben is lehet valami. Bár ez az elmélet meg annyiból sántít nekem, hogy ha a teljes terheléshez az akksi is ajánlott, akkor bekapcsolva nem is lenne tölthető, hiszen olyankor is kifelé venné az energiát az akkuból is, nemhogy adni tudjon neki.
Ezzel kapcsolatban is két elmélet van, az egyik, hogy pont a fentiek miatt kikapcsolva töltsük a kütyüket, a másik szerint viszont épp, hogy bekapcsolva, hogy ne töltődhessen fel túlságosan az akku ill. minél kedvesebb ideig legyen 100% körül, mert az kifejezetten nem jó neki (bár ameddig a töltőn van, szerintem bekapcsolva is 100%-on marad). Eddig én az arany középutat választva mindent bekapcsolva, de használaton kívül töltöttem általában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged