- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDante666
tag
Hát ebben is lehet valami. Bár ez az elmélet meg annyiból sántít nekem, hogy ha a teljes terheléshez az akksi is ajánlott, akkor bekapcsolva nem is lenne tölthető, hiszen olyankor is kifelé venné az energiát az akkuból is, nemhogy adni tudjon neki.
Ezzel kapcsolatban is két elmélet van, az egyik, hogy pont a fentiek miatt kikapcsolva töltsük a kütyüket, a másik szerint viszont épp, hogy bekapcsolva, hogy ne töltődhessen fel túlságosan az akku ill. minél kedvesebb ideig legyen 100% körül, mert az kifejezetten nem jó neki (bár ameddig a töltőn van, szerintem bekapcsolva is 100%-on marad). Eddig én az arany középutat választva mindent bekapcsolva, de használaton kívül töltöttem általában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SSD kibeszélő
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest