Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabor970

addikt

Sziasztok!

Tabletet szeretnék vásárolni. Novemberben vettem egy Lumia 800 telefont (ez az első okosteló a családomban) s az Asszonykám folyton lenyúlja olvasás céljából. No, akkor vegyünk egy e-book olvasót gondoltam. Aztán ami már tetszik is, az 35e Ft környéke. No de ha szeret a telefonon is olvasni (nem e-ink) akkor talán szeretne egy tableten is, és mégis jóval szélesebb felhasználási lehetőség tablet esetén.

Az első amin gondolkodom, hogy ha amoled nem bántja a szemét, és azon szívesen olvas, akkor ugyanez érvényes lesz-e IPS kijelzőre is?

A következő természetesen az, mit érdemes venni, ha 7", és IPS kijelző a kívánság. Nexus7 természetesen ami még a leg laikusabbnak is beugrik elsőre, csak az a 65e Ft nem kevés ahhoz képest, hogy prestigio 7" + IPS tabletet látok 42000Ft árban is, illetve pl [még olcsóbban is]

Mennyire érdemes lefelé keresgetnem?

Köszönöm előre is a válaszokat, igyekszem kicsit visszaolvasni is a fórumot. Előre látom szomorú sorsom, ha én valami műszaki terméket akarok vásárolni, azt képes vagyok két hónapon át körbejárni minden fórumon :W

Új hozzászólás Aktív témák