- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
StanJames
csendes tag
Sziaszok!
Tablet vásárlás előtt állok és mivel új vagyok a témában elég sokat bújtam a fórumot, hogy melyik is lenne számomra a legmegfelelőbb.
Elsőorban netezés, filmezés, zenehallgatás, néha játék lenne a fő prioritása. Ahogy nézegettem a 10' és a 4 magos processzor elég jó kombó és hosszútávon mindenképp ezt lenne érdemes szem előtt tartani.
A Ramos w30hd eléggé megtetszett a youtube videók alapján, csak kár hogy hdmi támogatás nincs. Viszont a 2 giga ram mindenképp pozitiv.
A másik befutó az Ainol Novo 10 hero II lehetne, de árban nem sokkal jön ki olcsóbban a fentivel szemben.
Esetleg valakinek tapasztalat vagy javaslat a fenti gépekkel? Tényleg ezek a legjobb olcsóbb kínai termékek? Szállításnál maximum a 27%ot kell rá +ba fizetnem?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest