Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
StanJames
csendes tag
válasz
StanJames #30601 üzenetére
Oké rendben, mostmár az extra költségekkel tisztában vagyok, ha esetleg fizetni kellene, az se gond, azt hiszem még így s megéri számomra.
Elsősorban a két tabletre lettem volna kiváncsi, hogy ajánljátok-e, elsősorban a Ramos w30hd, mert akkor azt megrendelném.
Köszi.
-
StanJames
csendes tag
Sziaszok!
Tablet vásárlás előtt állok és mivel új vagyok a témában elég sokat bújtam a fórumot, hogy melyik is lenne számomra a legmegfelelőbb.
Elsőorban netezés, filmezés, zenehallgatás, néha játék lenne a fő prioritása. Ahogy nézegettem a 10' és a 4 magos processzor elég jó kombó és hosszútávon mindenképp ezt lenne érdemes szem előtt tartani.
A Ramos w30hd eléggé megtetszett a youtube videók alapján, csak kár hogy hdmi támogatás nincs. Viszont a 2 giga ram mindenképp pozitiv.
A másik befutó az Ainol Novo 10 hero II lehetne, de árban nem sokkal jön ki olcsóbban a fentivel szemben.
Esetleg valakinek tapasztalat vagy javaslat a fenti gépekkel? Tényleg ezek a legjobb olcsóbb kínai termékek? Szállításnál maximum a 27%ot kell rá +ba fizetnem?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő