- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Ma vettem egy Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo androidos tabletet és rögtön lenne is egy olyan kérdésem, hogy:
Facebook-hoz ti a Play áruházból letölthető Facebook klienst használjátok?
Én azzal próbáltam először, de olyan gondom van vele, hogy nagyon aprók a betűk. Nem lehet valahol nagyobbra állítani? Mert ugye a nagyítás nem működik benne.
A böngészős mobil változat szintén ilyen. Ahol tudok nagyítani, az az asztali kinézetes, böngészőben, de azt lassan és rosszul tördeli, így elég használhatatlan.Illetve nagyon zavaró, hogy videólejátszás közben az állapotsáv alul megmarad. Próbáltam VLC, MX Player, Rockplayer-t, de egyiknél se tűnik el, csak a gyárinál, azzal viszont az a gond, hogy nem tudok feliratos videókat nézni sajnos.
Tudom, hogy van lehetőség rootolt gépnél egy különálló app-pal eltüntetni, de nekem nincs root-olva sajnos.
Van valami megoldás erre?Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest