Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
Nem olyan vészes dolgok ezek! az sd kártya dobálás is szoftveres gond! (méghozzá bootloader hiba), és csak készenlétben leválasztja, emiatt időnként bekapcsol a kijelző de ha nem használod az sd-t kiveszed és akkor nincs probléma
a sípolás csak az új jb-vel jelentkezik de lesz rá javított változat, van egy jó ics főzött rom amivel az sd kártyán kívül nincs semmi hibája! Bevilágítás nem mindegyiknél van és ha van is nem olyan zavaró dolog, ez amúgy a fém hátlap feszülése miatt van, én az enyémet egy kicsit megigazítottam és gyakorlatilag nincs bevilágításom!70k ért, kapsz egy 10,1 colos ips HD paneles, sztereó hangszórós, 2 magos 1,6ghz-es mali 400mp4, 16 giga tár, HDMI stb. ár/érték arányban nagyon jó! főzött rommal meg kiváló!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a sípolás csak az új jb-vel jelentkezik de lesz rá javított változat, van egy jó ics főzött rom amivel az sd kártyán kívül nincs semmi hibája! Bevilágítás nem mindegyiknél van és ha van is nem olyan zavaró dolog, ez amúgy a fém hátlap feszülése miatt van, én az enyémet egy kicsit megigazítottam és gyakorlatilag nincs bevilágításom!
Dr.NX