- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy lehetetlent szeretnék, de hátha mégis van valami, amit tudnátok ajánlani, megmondom őszintén, én már kicsit elvesztem a sok típus közt.
Szóval valami olyasmit szeretnék, ami max 30k, 7 collos, jobb kijelzővel rendelkezik, hardverre nem kell feltétlenül űber akármi, netezni, casual játékokat játszani lenne, viszont nem lenne hátrány, ha bírna 4-5 órát ilyen felhasználás mellett. N-es wifi kéne, 3G támogatás nem lényeg, nem tervezem azt venni. Kamera lehet akármilyen szar, akár el is maradhat. Jah és az se lenne rossz, ha nem kéne 3-4 hetet várni rá, hardverapró, vatera, kicsit használt cucc is érdekelhet, ha jó ajánlat. Bár ha van valami nagyon jó, ami csak kicsi kínai barátainktól tud jönni, akkor akár beleférhet pár hét.Néztem Navon Platinum 7-et, de annak eléggé lehúzzák a kijelzőjét, ez a sok kínai csoda között meg nem tudok eligazodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest