- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
marmil
csendes tag
@hamyka
OMFG, a posztjaidtól rákos lettem...
1.) Van szerkesztés opció. Habár biztos tök jól néz ki, hogy egy lapon csak a te hozzászólásaid vannak, ha az utolsó poszt a tiéd, akkor szépen rányomsz a szerkesztés gombra, és tádáá, leírhatod amit akarsz. A fórumszabályzat megsértése nélkül...
2.) Kedves, hogy segítőkész vagy, de nem kell minden kérdésre neked válaszolnod, főleg, ha fogalmad sincs a dologról (az Apple Mace tabletje, amit "Strin Jobs" készített és elfelejtett lesorjázni, és aki mellesleg lehet, hogy meghalt erősen vinné az "obvious troll" díjat bárki másnál)
3.) Tudom, hogy interneten vagyunk, ahol a rövidítések és a szleng általánosan elfogadott (lásd pl. a posztom elejét). De könyörgöm, férfi (vagy fiú? Mindegy, a nemedet sikerült kinyernem a profilodból) létedre NE használj olyan szavakat, mint pl. köszy. Nem csak rossz stílusú, és általános iskolában igazgatói intővel/kivégzéssel jutalmazott kifejezés, de még csak lassabb is leírni, mint hogy "kössz", vagy uram bocsáss "köszi".
4.) Növessz egy sarcasm-O-metert magadnak, hidd el, hogy az interneten olyan hasznos, mint egy iránytű a sivatagban. Ha valaki ironikusan, vagy lekezelően válaszol neked, akkor a legrosszabb (mellesleg a "leg" egyben van a fokozott melléknévvel, de ez legyen a legnagyobb baj) amit tehetsz, hogy egy szellemesnek vélt és smiley-kal erősen túlzsúfolt választ adsz neki. Komolyan, olyan érzést kelt, mintha egy 8 éves kisgyerek teljesen ráizgult volna a saját poénjára, és nem venné észre, hogy már senki nem nevet, hanem mindenkinek csak az idegein ugrál (ezt egyébként ismerem, emlékszem amikor az említett koromban túl későn vettem ezt észre, úgy éreztem magam, mint egy idióta).
Tudom, hogy a megszólalásom erősen személyeskedésnek számít, de a fórumot információkért olvasóknak/használóknak az érdekében simán beválalom a temp/perma bant. Most komolyan, én is csak olvasgatom a fórumot, mert jó lenne a 800 oldalas programming tutorialokat nem gépen olvasni, de képtelen vagyok információt kinyerni a fórumról, amikor teljesen lezsibbad az agyam ha átfutok egy gondolatfelhőcskéden.
Végezetül pedig, bár ellentmond az előző bekezdésemnek, hidd el, nem személyeskedésből írom. Ha akarod nyugodtan magadra veheted, ha úgy tanulsz belőle. De ha anélkül is akár csak átgondolod az eshetőségét, hogy igazam van, és csak egy kicsit is normálisabb stílusban írsz, akkor örülök, hogy segíthettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Parfüm topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest